Hitler zsidó volt?
Nem volt az, de a "hitler" név, amit felvett, a cseh zsidók között létezett.
Elferdítve kissé, azt jelenti, hogy "kalapos"."hat" -mint kalap szóból.
Ezen a néven futó csehek 60%-a zsidó...volt.
...Fidel Castro-ról szólt az a film.
A tárgyalt személy nagyanyjának az apja lehetett zsidó, több könyv, pl. a nemrég megjelent.."a Hitler család története" elvileg nyitva hagy egy ilyen lehetőséget.
Mindenesetre zsidót igazán csak egy másik zsidó tud gyűlölni!...ahogy testvérek közt uralkodhat a legerősebb gyűlölet.
Káin a primer példa.
"Mindenesetre zsidót igazán csak egy másik zsidó tud gyűlölni!"
Én pedig úgy tudtam hogy összetartóak. Amúgy történelemből lehet tudni hogy Hitler miért "gyűlölte" a zsidókat. Nem hiszem hogy a származása miatt.
Tudtommal egyébként bajor volt.
nem vitatom, hogy a gyűlöleted erős ebben az irányban, de nem tud olyan hosszantartó lenni, mint a testvérek közötti, ami még a gyilkosságot is a közelbe hozza.
A feltett kérdés épp azért foglalkoztat engem is, mert két külön fajú ember közt, hosszú távon csak a békének van esélye, ergo a kompromisszumnak.
..zsidókat csak zsidók segítségével lehet pusztítani.
olvasd el a történelemkönyveket. Ha ők nem hibáznak, meg se közelítheted őket.
Erre kérdezheted:
-..akkor mi kevesebbet érünk náluk?
-Nem, a magyarok is tudtak hibázni Muhi előtt és Mohácsnál, meg az első Vh.előtt, meg a II.Vh.előtt.Mi is a saját levünkben fővünk csak...hosszú a büntetés.
Kérdés tudunk e tanulni ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!