Hitler felesége, Eva Braun zsidó volt?
Figyelt kérdés
2010. jan. 17. 18:41
2/33 anonim válasza:
a legtobben ezt mondjak, sztem mindegy, de lehet
3/33 anonim válasza:
Ha Eva zsidó lett volna akkor őt is megölte volna.
4/33 A kérdező kommentje:
hát éppen ez a lényeg.Egyébként kurv@ra nem mindegy.
2010. jan. 17. 19:08
5/33 anonim válasza:
nem tudom, de én már olyat is hallottam, hogy maga Hitler is félig zsidó volt. bár ezt még semmilyen lexikonban sem láttam alátámasztva, szóval nem tudom, hogy lehet-e hinni neki...
6/33 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy Hitler anyja volt zsidó származású!
7/33 anonim válasza:
Én dolgoztam zsidó családnál és ott az apát hívták, úgy, hogy Simon Braun.Tehát valószínű, hogy az volt
9/33 anonim válasza:
ismerek olyan Lakatos vezetéknevű embert akiben semmi cigány vér nincs, pedig a Lakatos jellemzően cigány név. az hogy van olyan zsidó származású ember akinek Braun a vezetékneve, akkor mi van?
egyébként ez egy baromság, Eva Braun nem volt zsidó, ez csak a Hitler-ellenesek agyszüleménye.
10/33 anonim válasza:
az tény hogy sok náci zsidó származású volt. Egyébként ha végignézel pár korabeli képet náci emberekről, szinte egyikre sem illik a jellemzés amit a németekre mondtak (szőke haj stb.) Ezeket az embereket mégsem ölték meg, hanem mintha észre sem vették volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!