Hitler felesége, Eva Braun zsidó volt?
1. Honnan veszitek ezt a süket dumát hogy a "németeket szükének" jellemezték? Én olvastam a Mein Kampfot, olvastam Hitler számtalan beszédét, politikai végrendeletét és SOHA EGYETLEN HELYEN SEM említett semmiféle szőke embereket! Sőt, inkább azt hangsúlyozta, hogy a hosszúfejű északi némettel a déli kerekfejű német ugyanolyan egyenlő! Ezt rakjátok zsebre nagyokosok.
2. Ismertél egy Braun nevű zsidót? És akkor mi van? Én meg ismertem egy Kovács nevű cigányt! A te logikád alapján akkor mindenki cigány akit Kovácsnak hívnak? Hülyegyerek
3. Hitler családfáján volt egy zsidó, bizonyos Matzecksberger és most jól figyeljetek: ez a nő Hitlernek nem vérrokona volt, hanem rokona! Minta hogy neked is rokonod a bátyád felesége, de nem közös a véretek! Ennyit Hitler állítólagos zsidóságáról
4. Mikor unjátok meg Hitler mocskolását? Amíg nem volt elfogadott a homoszexualitás, addig b*ziztátok! Most már elfogadott, most ezzel már nem tudtok jönni, hát kitaláltok minden mást! Szánalmasak és gyerekesek vagytok.
5. Nem kell Hitlert se imádni, se szeretni, de történelmi tényeket meghamisítani + hamis történelmi "tényeket" kreálni csak azért mert neked nem volt szimpatikus...szóval ez hányingert keltő nevetséges dolog.
6. Miért érzem úgy, hogy egy könvet, iratot nem olvastatok csak a nationalből meg a discoveryből hiszitek magatokat k*rva okosnak? Van erre egy jó szó: panelproli kispolgár!
7. Én is hallottam állítólag, hogy Eva Braun zsidó lett volna, de nem adok túól nagy hitelt neki. Nem volt kimondottan zsidó kinézetű Eva. Először is dolychocephal volt, másrészt pedig gracil - ami a zsidónőkre nem túlzottan jellemző.
Ja és még a végén annyit, hogy hidegen hagy a le- és felpontozásotok.
Bocsi, én csak véletlenül leírtam, hogy ismertem egy zsidó családot, akit véletlenül Braun-nak hívtak és magyar volt az apja!Ha vki nem ért egyet azzal, amit a másik leír, még nem kell azt a jelzőt használni, hogy HÜLYEGYEREK, érted, te HÜLYEGYEREK (biztosan jól esik)Ki mondta, hogy Kovács az zsidó???Valamit nagyon összekevertél,HÜLYEGYEREK (már hogy a te szavaiddal éljek)!!!!
Mellesleg engem sem érdekelnek a pontok, és nem szoktam szavazni :)))
utolsóra:
Miért te személyesen ismerted? :-O
Vagy csak az alapján alkotsz róla véleményt amilyennek az ellenséges sajtó beállította.
De idegesítőek vagytok, akik azt mondják, hogy zsidó volt. Nagyon okosak vagytok, és a történelmet is jól ismeritek. grat. xD
És persze h sem ő, sem a felesége nem volt az.
"Szavakat nem lehet találni rá, hogy milyen egy lény volt"
Na látod, te magad köpöd szemközt magad! Nem az, hogy nem lehet rá szavakat találni, hanem az a helyzet, hogy azt sem tudod hogy mi a bajod Hitlerrel tulajdonképpen! Meg sem tudod fogalmazni! Azt sem tudod miért utálod, csak utálod, mert hát ugye nagyon sok helyről azt mondják hogy nagyon rossz volt, és ha sokan mondják akkor az biztos igaz ugye...
(persze ez a logika nem mindig érvényes, amikor sokan mondják, hogy a cigánybűnözés megnyomorítja emberek ezreinek az életét az más téma...az nem igaz)
Gratulálok az értelmi színvonalhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!