Szkeptikusok! Létezik evolúció? Érvek az evolúció ellen?
Érdekes, hogy lábnyomoknál működik a kormeghatározás és vannak több száz millió éves leletek, bezzeg, ha evolúcióról van szó, akkor a módszerek csak kamuk és az egész bolygó csak pár ezer éves...
Annyira szánalmas vagy, hogy az már nekem fáj. :)
Ha olvastad volna amit írok, tudnád, hogy egy szóval sem mondtam, hogy a föld csak pár ezer éves.
Ennek most mi köze van az egészhez?
Egyébként érdekes, hogy tagadjátok amit mondok, de ellen érvek helyett egy egy sértést tesztek a személyiségemre. Viszont állítom, hogy semmivel sem vagytok többek nálam...
(Ha többek lennétek akkor valószínűleg nem engem sértegetnétek, hanem inkább érvelnétek)
Sokkal sokkal többek vagyunk nálad.
Épp ezért unjuk, hogy hozzád hasonló hülyékkel vitázzunk.
Fölösleges energiapazarlás, mert úgysem tudod/akarod felfogni amit mondunk.
Sértegetni meg kevés energiába kerül és jó móka.
Azzal azért ugye tisztában vagy, hogy 3-600 millió éves leletek korát nem lehet C-14 méréssel meghatározni? Aki ezt állítja, az hazudik. De azért nice try, legközelebb próbálkozz valami olyan oldallal, ahol legalább nem a 4. sorban félkövérrel írva állítanak ilyen egetrengető baromságokat.
Egyébként meg lettek írva érvek, csak voltál olyan kedves és ignoráltad őket. Ha valaki befogja a fülét, mikor beszélsz hozzá, akkor abbahagyod a beszédet. Ha minden egyes értelmes hozzászólást figyelmen kívül hagysz 4 oldalon keresztül, akkor mégis milyen eredményt vársz?
""Annak hogy nem dőlt meg az evolúció, biztos
vagyok benne, hogy voltak gazdasági okai is"
??????
Tudod hány milliárd forint van az autóiparban? Na, akkor most beszéljünk az evolúció-iparról. Ja,
hogy ilyen egyáltalán nincs?"
Nemrég beszéltem egy barátommal, és felhívta a figyelmemet rá, hogy a kérdezőnek igaza van, van, "evolúció-ipar, és elég komoly gazdasági érdeke, hogy ne dőljön meg az evolúció-elmélet; csak mi szemérmesen mezőgazdaságnak hívjuk ezt az "evolúció-lobbit".
Ha pedig megdőlne az evolúció, még az is kiderülne, hogy a Földön termelt haszonnövényeink, például búza vagy kukorica, nem is léteznek, és a tenyésztett állataink is csak a fantáziánk szüleménye.
46#
Miért, is nem lehet C14-es vizsgálattal megállapítani egy leletről, hogy hány éves? Akkor is meglehet ha több százmillió éves. És valaki leírná nekem, hogy konkrétan melyik élőlényből melyik élőlény keletkezett?
47#
A források ott vannak az oldal alján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!