8. os vagyok, mindjárt felvételiznem kellesz, még elképzelésem sincs hogy melyik suliba akarok menni, nem tudom hogy mihez értek, nem tudom hogy merre tovább! segitesetek, most mihez kezdjek? :S
De ha nem tudja, hogy milyen irány érdekli, akkor szakközépet sem tud választani. Szerintem igenis érdemesebb gimnáziumba menni, ha mindenképp tovább akarsz tanulni. Ha nem vagy benne biztos, akkor jobb a szakközép.
De ha enm akarsz továbbtanulni, akkor ne menj gimnáziumba, mert minek.
De minek kérdezel? Úgysem tetszik, amit mondunk. Most azt mondom neked, hogy menj ügyvédnek annak mész, vagy mi?
gyere te is a than károlyba!
Ide sok buuuzi, és zsidó jár!
Azok valóak neked!
így 8.ra csak kialakult benned vmi az egyes tantárgyakkal kapcs. Nyiván egyik-másik jobban bejön, és eltudod magad képzelni magad abban a szakirányban, akkor mehetsz szakközépbe. Onnan is bőven be lehet jutni egyetemre, főiskolára. Ha absz gőzöd sincs, akkor menj gimibe. De meg is nézhetsz pár sulit nyíltnapon. Még a végén megtetszene vmi szakma:))
Az meg hülyeség hogy szakközépből nem lehet felsőoktatásra menni.
Én vegyipari szakközépbe járta/járok. Most technikus vagyok. Simán volt annyi pontom hogy bejussak ELTE-re, de a BME-hez is elég volt:))
Emellet több osztálytársam ment el egyetemre/főiskolára, hiáb ők is szakközepesek voltak, és nem mondanám hogy mindenki szakirányon maradt.
A szakközép rengeteg pluszt tud nyujtani egy gimivel szemben, hidd el. Főleg ha szakmán belül tanulsz tovább.
Ha mégse, akkor is lesz egy szakma a kezedben, ami akármikor jóljöhet még:))
17:55 nagyon szépen köszönöm:)
17:54 te egy nagyon sötét,primitiv,bunkó paraszt lehetsz!!!
attól még hogy te olyan b*zi iskolába jársz,és a homibarátaid biztosan el is ismernek ott,nagyon boldog ember lehetsz!!!!merem feltételezni,hogy az a k*csög zabi iskola vmi gyűjtő a te fajtádnak:P
jah és ne vok zsidó!!qrva @nyád!!!!ne hasonlits össze magaddal!!!
egyenként akasztanám fel az olyanokat,mint amilyen te vagy!!!!te mocskos sz@rházi nyomorult s*ggfej!!!!
menj,és irogass olyanoknak,akik rörhögnek(és még értékelik is) a te visszamaradott,primitív,bunkó állat, zsidó fajtád poánjain!!!
-.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!