Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A Föld magjában milyen irányú...

A Föld magjában milyen irányú a gravitáció?

Figyelt kérdés
Szerintetek?
2013. jún. 18. 03:37
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Kiemelnék valamit vadmalac amit írtál abból

--"a keringő Hold vonzása változó erőhatást fejt ki rá. Lásd árapály-jelenség.""

Én másképp tapasztaltam meg a gravitáció hatását és ebből tovább az ár-apály eredeti okát is.

Mindenhol működött a gravitációs vonzereje a földnek egy helyen viszont nem legalábbis rám azon a helyen nem volt hatással. Még pedig az óceán vizének tetején.

Bárhol jártam a világon mindenhol topogni kényszerült a lábamnak megfelelő energia szálak, ha csak egy pillanatra megálltam akkor eltűntem a föld valamelyik mély barlangjában vagy épp a 10 emeletről az alagsorban kötöttem ki.

Viszont az óceán vizének tetején állva, valahol egy mély óceáni repedés felett, egyszerűen mozdulatlanul képes voltam állni és nem tűntem el a mélységben.

Tehát a nagy mélységű nagy tömegű óceán vize leárnyékolja a gravitációs energia erejét-- ezért érvényesülhet a Holdnak a felszívó hatása a vizre és okoz ár-apályt-- amibe besegít természetesen a víz laza szerkezete is.

2013. aug. 8. 17:01
 42/49 anonim ***** válasza:

A Föld magjánál semmiféle gravitációs erő nincs.

Sőt a magja körül sok km széles üres Tér van ahol nincs gravitációs erő, nincs idő, nincs hang, nincs hő, és egy légüres tér.

az ami erő jelen van az a hatalmas erejű centrifugális erő, amely a szilárd kéreghez nyomja a láva tömböket és hihetetlenül gyorsan forog egyenként is minden lávatömb, és együtt is, egy irányba.

A gravitációs erő a láva tömegéből szabadul fel és fejti ki a hatását a szilárd kéreg felé és a felszín fölé is kisugározva. A gravitációs erő az egy Energia, amely benne van az anyagában és kisugárzik a vonzereje.

A természet törvényei szinte majdnem, ismétlik önmagukat az atomi állapottól egy bolygóig energetikailag.

Annyi, de annyi ökörséget tanítanak nektek az iskolában geofizikából, hogy az elképesztő!

ahogy olvasom ezeket a kérdéseiteket és olykor még a pimasz reagálásait is eltűröm némelyikőtöknek, épp ezért, mert őrültségeket tanultatok.- vagy azért mert minden geológus egy sült marha, csak a bemagoltakkal vannak tisztába és gondolkodni már elfelejtettek vagy azért mert készakarva félre vagytok vezetve!

egyszer pár éve írtam egy geo-profnak a válasz bár tiszteletre méltó volt, de bigott gondolkodású-- ""Nem kell félteni az életet, mert Isten megsegíti az emberiséget... ecetera...""

De igy ahogy olvaslak benneteket, felforr bennem az indulat és ha kell a világ összes geofizikusának fogok írni, hogy hagyjanak fel már ezekkel a marhaságokkal amit a Földünkkel kapcsolatban tanítanak. Először a magyar geofizikusoknak fogok írni, mert a Másokat" utálom. De ha a magyarok nem fognak elgondolkodni azon amit írok, akkor kénytelen leszek az idegeneknek írni- bár ahhoz semmi kedvem ha csak meghallok egy angol, vagy indiai vagy bármely idegen vartyogást, elfog a hányinger.tudom különös és megdöbbentő sorok ezek, de bejártam a földünket és megundorodtam az emberi világtól, csak a magyarra nem tudok haragudni...

2013. aug. 8. 17:48
 43/49 Wadmalac ***** válasza:

mami:

Ne haragudj, de sürgősen szakorvosi segítségre szorulsz.

Az ilyen kényszerképzetek (az egész világ hazudik, csak én tudom az igazságot stb.) kezelhetőek.

2013. aug. 9. 07:08
 44/49 anonim ***** válasza:

Miért? Te talán ott voltál a közepén? Vagy a tudósok ott voltak? Tudod malac nem kell ám mindent elhinni amit tanítanak, főleg ha nincs rá egyértelmű bizonyíték!

Ne essél abba a hibába amibe a vallásosok.

Az emberi szellem nagyon sokat fejlődött és ért el de inkább technikailag és nagyon sok minden megállapításuk csak feltételezések. S ilyen sajnos a Földünk geológiai és fizikai ismerete is. Csak annyit ismer a Földünk belső szerkezetéből ameddig letudott eddig menni és amennyit talál a felszínen amely belülről nyomódott fel.

2013. aug. 10. 20:38
 45/49 Wadmalac ***** válasza:

A gond ott van, hogy állítod, neked van igazad és a tudomány hazudik/téved, miközben te az állításodat tudod felhozni a tudomány bizonyítékaival szemben.

Ezen állapotban esetleg felmérhetnéd, melyiktek a hihetőbb.

Eszembe jut a régi tanmese arról ,hogy a király bolond, vagy mindenki más az országban.

Én maradok a tényszerű bizonyítékok oldalán. Meg rajtam kívül pár milliárd ember. :)

2013. aug. 12. 12:15
 46/49 anonim ***** válasza:

Nyugodtan annak hisztek akinek akartok,vagy a geológusok meséibe vagy az én mesémbe, lehet választani amíg fel nem forrósodik a talaj a lábatok alatt, miközben a "felső- kis-réteg" el nem húzz sumákul egy élhető bolygóra!

CSak számolj!- ma 7 milliárd ember él a Földön-- mennyi űrhajóval és hány fordulóval, mennyi embert és mennyi idő alatt lesz képes elszállítani ha kb. 50 fényévnyire van az első talán!! élhető bolygó? -- a felső intelligens és gazdag réteg? Vagy talán csak ők fognak elhúzni egy pár szolgának való emberrel!!

De csak higgyetek a geológusoknak továbbra is...!!

2013. aug. 12. 14:25
 47/49 anonim ***** válasza:

Mit gondoltok miért van ennyi vallás és engednek még újkori gyülekezeteket is ma az atom korszak idején ma, amikor a világegyetemet a csillagászaink szinte tökéletesen értik, belátják. Nem gondoltatok még erre, hogy a felső gazdag hatalommal vagyonnal rendelkező intelligens réteg direkt engedélyez miben maszlagot, csak azért hogy elaltassa a tömegeket?

Azért talán mert demokrácia van? egy frászt, a demokrácia is csak egy frázis-- mert embernek méltó életet és ahhoz jogot is, nem biztosít, csak esti meséket!!

2013. aug. 12. 14:32
 48/49 Wadmalac ***** válasza:

....áhh, feladom.

Ha falnak beszélek, legalább a visszhangnak van értelme.

2013. aug. 12. 15:35
 49/49 anonim ***** válasza:
Jobban is teszed ha a falnak beszélsz, akkor legalább a szomszédod ártó szellemeket fog hallani- ez a divat és igaz mostanában esti mese gyanánt.
2013. aug. 12. 22:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!