Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért tünt el az emberről a szőr?

Miért tünt el az emberről a szőr?

Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 22:27
1 2 3 4
 31/32 Salx Narval ***** válasza:
Jó reggelt, látom te is korán keltél.:D Sajnálom,hogy betegeskedsz. Hát, én sem kínzom magam, beveszem a gyógyszert, ha kell. Az igaz, hogy így is, úgy is, ki kell várni az időt, de nem mindegy, hogy mennyire szenvedsz tőle. Influenza esetében, akár szép kis szövődménye is lehet, ha nem kezeled. Én mindent bevetek ilyenkor, mert rohadtul nem bírom elviselni ezt a hülye kórt. Komolyan mondom, inkább elviselem a fájdalmat, mint ez a tesze-tusza gyötrődést. Az a halálom, amikor eldugul az orrom, törni, zúzni, tudnék.:D Szép kis pasi vagyok, mi? Szégyenlem is kicsit. Akkor csak pihenj, ha teheted és gyógyulj meg mihamarabb. Igyál sok gyógyteát, ásványvizet, gyümölcslevet. Én bort iszok ugyan, de ezeket prédikálom.:D
2013. jan. 7. 02:03
 32/32 anonim ***** válasza:

Nem, nem, én nem keltem korán, akkor még le sem feküdtem. Idén még nem sikerült hajnali 1 - 2 óra előtt ágyba bújnom; pedig már annyiszor gondoltam rá, hogy jó kislány leszek, mert állítólag az éjfél előtti alvás pihentetőbb, a bőr hajnali 1 és 2 között nyolcszoros tempóban regenerálódik stb.

Igyekszem gyógyulgatni; most úgy tűnik, egész jól megy. :)

Gyógyteák, ásványvíz, gyümölcslé és bor nélkül is.

(Tea, gyógyszerek, orrcsepp, vitaminok, gyümölcsök, zöldségek, sok-sok pihi.)

Olvastam már valahol, hogy állítólag a férfiak rosszabbul bírják a betegségeket, mint a nők, hogy már egy náthánál is nagyon elhagyják magukat; de az nem egy tudományos cikk volt. :D

Én pedig sosem tapasztaltam ilyesmit a környezetemben: ritkán láttam betegnek ismerősöket, ők pedig nem nyikorogtak. Úgyhogy nem tudom igazolni a feltevést. De ha te mondod, biztos van benne valami... :P

2013. jan. 9. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!