Miért tünt el az emberről a szőr?
Ezt nem hiszem el: hogy lehet ilyen korán felkelni???
Vagyis inkább nem értem, hogy akkor te már nem alszol, vagy még nem. :O
Én még mindig le sem feküdtem, pedig ritkán viszem ennyire túlzásba...
A pipaillatból küldj egy kicsit, légy szíves, már ha valami jóféle. :)
Gyerekkoromban nagyon szerettem az egyik nagybátyám közelében lenni, mert igen finom illatú dohányt használt. Persze amúgy is szerettem őt. :)
A semmittevés pedig tényleg édes tud lenni; csak egy baj van vele: soha nem tudja az ember, hogy mikor van készen. :D
Ja, és köszönöm a jókívánságot. A többiektől pedig elnézést kérek az offért. :)
És most meghallgatom ezt az altatódalt, hátha jót tesz:
http://www.youtube.com/watch?v=zV8GE3NhgY0
:)
"mit lehet tenni, ha csak mi kukorékolunk ilyenkor.:D "
Azt te csak hiszed... Sokan a GYK-n lógva töltötték a szilvesztert, még éjfél után is. Én most kivételesen a főoldalt néztem: nem volt túl sok új kérdés, de azért akadt. És legalább 5 - 6 búékos "kérdés" is volt, amiket persze reggelre 1 - 2 kivétellel letöröltek a modik...
"Tudod kedves Berta, én nem vagyok vallásos mint te, ezt a rövid életet nem szeretném átaludni.:D "
Még jó, hogy írtad utána, hogy vicc... Különben most nagyon leoltottalak volna, hogy az alvásigény nem világnézetfüggő, legalábbis tudomásom szerint. :P
"A viccet félretéve, egyszerűen nem tudok napi 4-6 óránál többet aludni."
Hááát... Én azt is tudom ám, hogy az emberek átlagos alvásigénye napi 7 - 8 óra, ami a kor előrehaladtával csökken. Úgyhogy te vagy nagyon öreg lehetsz már, vagy ha nem annyira, akkor készülj a napi 3 - 5 órára... :P
"Akármikor fekszem le, 2 óra tájban felébredek."
Hm, ez meg vagy a biológiai óra valamiféle hibája, azaz rossz megszokás lehet, vagy alvászavar...
"Nagyon szívesen küldenék egy kis illatmintát, de sajnos egyenlőre be kell érned azzal, hogy visszaemlékezel a nagybácsid pipaillatára."
Nesze semmi, fogd meg jól...
Meddig tartott volna egy kis pipafüstöt bezippelni és átküldeni? :DDD
Köszi a küldeményt; valamilyen technikai probléma miatt pont a lényeg (= az illat) nem jött át, de hát a jó szándék a fontos. :D
Egy kis tájékozódás és tájékoztatás céljából rákerestem az alvásigényre, és átnéztem vagy 10 oldalt; de kettő nem volt köztük, amelyik ugyanazokat az adatokat írta volna...
3 órát egyik sem írt idősebb korban (5 volt a legkevesebb); én meg nem tudom, honnan szedtem előzőleg ezt a számot. Sőt, egy elég friss brit kutatás szerint még csak a csökkenés sem igaz... Na, ennyit a tudomány mindenkori állásáról. :D
Nekem már ez is olyan divatfüggőnek tűnik, mint az eredeti téma, a szőrzet. Egy mezei polgár már nem tud kiigazodni a sok, egymásnak ellentmondó "tudományos felfedezés" között. Így nehéz eldönteni, hogy igyon-e sok tejet vagy ne; egyen-e húst, vagy legyen vega; szedjen-e vitamintablettákat, vagy kizárólag a természetes vitaminforrások a jók; lúgosítson-e, vagy ne dőljön be ennek a hóbortnak... és a sort szinte a végtelenségig lehetne folytatni.
Hát akkor egyetértünk: ezzel a sok "tudományosan igazolt" dologgal ott vagyunk, ahol a part szakad. :(
Mindenki azt az irányt követi, amelyik számára hihetőbb / meggyőzőbb; vagy egyszerűen megy a saját feje után.
Én például most mindjárt beveszek egy tablettát, mert sikerült elkapnom valami ronda vírust; persze tudom, hogy elvileg erre nincs gyógyszer, de kb. szétszakad a fejem, arra meg van. :D
Apropó: az antibiotikum sem használ vírus ellen; de állítólag azért arra mégis jó, hogy segítsen a legyengült szervezetnek a további bacik és egyebek legyőzésében, így pedig a felülfertőződés megelőzésében.
És különben is: én hiszek abban, hogy mégiscsak használ valamit a gyógyszer és a vitamin; pedig azt szokták mondani, hogy a nátha és az influenza gyógyszerrel egy hét, gyógyszer nélkül meg hét nap. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!