Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mi lesz így velem? Meg fogok...

Mi lesz így velem? Meg fogok bukni?

Figyelt kérdés
Tegnap az egész du.mat azzal töltöttem h törire tanultam hiszen jelezte előre a drága jó tanár úr h ma felelünk. Gondolom mindenkinek van olyan tantárgy ami nemmegy hát nekem ez pont ilyen, igazából a tanár miatt utálom mert pofára osztályoz, igazságtalanul és ha neki éppen nem tetszik a felelő búrája akk vissza megy még az előző év tananyagára is csak hogy olyat kérdezhessen amit nem tud a gyerek aztán ráfogja arra h az "alap fogalom" és leülteti eggyessel a másik jó tulajdonsága pedig hogy imádja ha félnek tőle a diákok, feleléskor sokan fel sem állnak inkább erőlködés nélkül beiratják az egyest. Na szal tegnap kivülről betéve megtanultam az anyagot erre ma pont én feleltem. Amikor kihívott felelni teljesen leblokkoltam izgultam és mindent elfelejtettem persze egyest is kaptam és aztmondta h hnap megint felelek.. (igy már 3 egyesem van ennyi az össz jegyem) azóta teljesen kivagyok fáj a fejem görcsöl a hasam tanulni is alig tudom tanulni az új leckét hnapra.. persze fokozza az izgalmam az is h szüleimnek nagyon nagy elvárásai vannak tőlem (11.es vagyok nyakamon az érettségi szal jogosan) de nagyon durván tiltanak egy rossz jegyért mindent.. mit tegyek h megszünjön ez a félelem? Vagy szüleimmel hogy beszéljem meg h legalább ebben a tárgyban legyenek megértőbbek?
2012. nov. 27. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
megtanulod és amikor kihív felelni ne félj, minek?? ha megtanultad tudni fogod és ne gondolj arra h milyen jegyet fogsz kapni, menni fog
2012. nov. 27. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:

De hát pont arról beszél, hogy hiába tanul (másokkal együtt), a tanár úgy is megtalálja a módját, hogy megszívassa.

Ez a tanár nyilvánvalóan etikátlan, hiszen ha valaki nagyjából tudja az aktuális anyagot, akkor nem adhat neki egyest arra hivatkozva, hogy nem tud valami egy évvel korábbi dolgot.

Ha valóban ilyen, akkor az szignifikánsan meglátszik az osztály átlagán is, tehát az lenne a legjobb, hogy valami kollektív panaszt tenni ellene az igazgatónál.

2012. nov. 27. 21:07
 3/8 A kérdező kommentje:
és ha ő az igazgatóhelyettes a suliban akkor is eredményes lehet ez a dolog? Az a gond h már több szülő is felment panaszkodni de nemtörténik semmi..
2012. nov. 27. 21:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Próbálj meg eljutni egy pszichológushoz, ha több osztálytársad is úgy érzi, hogy a töritanár igazságtalanul osztályoz akkor esetleg próbáld megbeszélni az ofőtökkel, vagy egyéb jó fej, barátságos tanárral.
2012. nov. 27. 21:43
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) mindenképp teszünk ellene.
2012. nov. 27. 21:46
 6/8 anonim ***** válasza:
mond el neki ezt ! hátha +nyugtat
2012. nov. 27. 23:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Kapj be egy valeriánát törióra előtt. Lenyugtat, nem fogsz izgulni, így a teljesítményed is javul.
2012. nov. 28. 00:04
 8/8 énazazén válasza:
a szülői munkaközösség, aki el tud érni vmit
2014. febr. 7. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!