Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi lesz velem? Ott fogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz velem? Ott fogok elájulni a templomban?

Figyelt kérdés

Nem sokára itt a nagy napunk és olyan szinten izgulok, hogy csak járkálok fel alá a lakásban, legszívesebben kiszaladnék a világból.

Nincs étvágyam, nem tudok rendesen gondolkodni, szörnyen fáj a fejem, a szemem káprázik, a hasam görcsöl és olyan mintha valami szoros nadrág lenne rajtam. A minap tudatosult bennem, hogy igen férjhez megyek, mikor erről kezdtek el beszélni az ismerősök, a szívem kalimpált, kivert a víz és már akkor majd el ájultam.

Pedig 10 éve ismerjük egymást, több mint 6 éve alkotunk egy párt, 3 éve együtt lakunk és van egy 1 éves lányunk. Szinte eddig is házasok voltunk csak papír nélkül. Akkor most miért vagyok ennyire ideges?

Nagyon zavar és félek, hogy ott fogok elájulni. Ráadásul összpontosítani is kellene, mert rengeteg dolgom van még.

2012. szept. 16. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Szülés előtt nem izgultál ennyire? Nyugi nem lesz baj.
2012. szept. 16. 14:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem értem mit parázol. Egy esküvőtől semmi, de semmi nem változik meg, mint ahogy te is írtad! Na és, ha férjhez mész!!! Így nem lesz valami könnyű, de úgy kéne felfognod, mint egy jó bulit, semmi értelme tönkretenni az idegeidet vele. Én max attól félnék hogy remegne a lábam és orraesek a magassarkúban, de ez lehet, hogy meg is történik, pont jellemző lenne rám, de szerintem ezen is csak mindenki nagyot nevetne és emlékezetes lenne!

Nem szabad ennyire bepánikolni, hiszen az ég világon semi nem történik, csak aláírtok egy papírt és kész! Gondolom amikor a lányod született, akkor már amúgyis tettetek egy-egy esküt magatokban, hogy együtt maradtok, együtt nevelitek fel! Hidd el, az egy sokkal komolyabb eskü volt, ez ugyanaz, csak leírva!

2012. szept. 16. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

óó, aranyos vagy. :)

Szerintem te magától a nagy naptól félsz. Marhára túlmisztifikált dolog ez, mindennek klappolnia kell, a toppon kell lenned, külsőleg és belsőleg is. Persze, ez olyan, akár egy fontos vizsga - ha mindent tudsz, akkor is félsz tőle.

Én javaslom, hogy keress egy szakembert, aki tud tippeket adni, mivel oldhatod a szorongásod.

Sok boldogságot!

2012. szept. 16. 14:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, nincs esküvő baki nélkül :)

Azért ijedtedben nehogy nem-t mondj! :D

2012. szept. 16. 17:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Előtte igyekezz enni valamit, és igyál folyadékot is.

Nem tudom, mennyi idő van hátra, de elmehetsz az orvoshoz kérni valami enyhe nyugtatót, nem fogja cikinek nézni :) van olyan, amit vizsgák előttre is ajánlanak, mert nem tompít. (előtte próbáld ki, hogy hat rád.)

2012. szept. 16. 21:40
 6/7 A kérdező kommentje:

Én nem a nagy nap misztikus jelenségétől félek. Nekem egész egyszerűen lámpa lázam van.

Úgy érzem magam mint egy kezdő színész, akinek a színpadon főszerepet kell játszania. Mindenki őt figyeli.

Köszönöm a válaszokat.

2012. szept. 18. 10:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Ne hagyd, hogy ez az izgalom rányomja a bélyeget a nagy napra! Ez a ti napotok, rólatok szól, ezért élvezzétek. Nyilván téged fognak elsősorban figyelni, hiszel te leszel az egyik főszereplő, de gondolj arra, hogy ezek az emberek azért vannak ott, mert szeretnek titeket, ők csupán az örömötökben szeretnének osztozni.

Megértem ezt az izgalmat, én is elég lámpalázas típus vagyok. Én a szalagavatómkor paráztam iszonyatosan. Tudom ez nem fogható egy esküvőhöz, de mégis.. :D Életemben nem néztem még ki szerintem olyan jól, mint akkor, csodaszép ruhában voltam. De annyira izgultam, hogy egy percig nem tudtam élvezni az estét, képtelen voltam felszabadulni. Az este végén még könnyeket is ejtettem, kitört belőlem a nagy izgalom. A mai napig annyira bánom, hogy akkor nem tudtam élvezni. Pedig olyan szép volt az egész este, én meg csak feszengtem. :(

2012. szept. 21. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!