Kismamák. Nyiregyen a baba mama szoba ingyenes-e?! És azt előre mondani kell, h oda rakjanak? Ott egész nap velem lehet a pici? Vagy elviszik? Jobb mint a rendes kórterem? Nyiregyen fogok szűlni, jo lenne ha olyan anyuka irna aki ott szült.
Nem tudom miről beszélsz,de komolyan.
Én Nyíregyházán szültem öt éve és már akkor napi 10000ft. volt.
De megéri hidd el,csak a kicsi van veled és bárki bemehet hozzád,csak éppen te nem mehetsz ki.
Nekem fogadott orvosom volt és csak akkor szóltam neki a baba-mama szobáról,mikor megszültem a kicsit.
A többit már ők intézték.
Háromszor szültem Nyíregyházán.
Amiről az utolsó ír, az a VIP szoba, ott egyedül vagy a picivel, látogatók is bemehetnek hozzád, azt hiszem még apuka is ott alhat,de ebben nem vagyok biztos. És igen, 10.000 körül van az ára 1 éjszakára. Nem árt előre jelezni,ha ott szeretnél lenni,mert azt hiszem,csak 2 ilyen szoba van.
A másik variáció a babás szoba. Én mindháromszor ezt választottam. 6 ágyas szoba, ahol a pici végig melletted van. Fürdetni elviszik, meg a vizsgálatokra. Éjszakára kitolhatod a csecsemősökhöz,ha pihenni szeretnél. Látogatók nem mehetnek be. Itt általában nincsenek cigányok (nekem egyszer se volt ilyen szobatársam), mert eszük ágában sincs állandóan a kicsivel lenni..Ők a sima kórterembe kerülnek,ahová 3 óránként viszik a babákat szoptatásra. Oda bevonul az egész pereputty, hiába nem lehet. Esetleg akkor fordulhat elő,hogy babás szobába kerülnek,ha szülésdömping van és máshol nincs hely. De nagyon aranyosak a csecsemősök,mert ők sem szeretik ezeket és a magyar kismamákat veszik figyelembe,úgy próbálják csinálni,hogy nekik jó legyen. (Az egyik csecsemős mesélte,hogy teltház volt,csak a fizetős szoba volt üres. Egy cigány csajt kellett valahova tenni. Nem akarták ekkora luxusban részesíteni. Így egy magyar anyukát átvittek a fizetősbe,persze ingyen,a helyére került a csaj.Megpróbálják őket valahogy összevonni,elkülöníteni.
Szóval a babás szobát én tudom ajánlani,nekem mindháromszor bejött. Ja,és az ingyenes. Nem árt ezt sem előre jelezni a szülésznőnek,hogy szülés utánra már meg is legyen a helyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!