Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Miért nem volt ember a holdon...

Tomicka kérdése:

Miért nem volt ember a holdon 69 óta?

Figyelt kérdés

2012. okt. 25. 16:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
43%

Ne haragudj, de egy ilyen után "miért van az szintén, hogy csak fekete-fehér képeket készítettek róla?" senki nem fog tudni komolyan venni. Persze, elgondolkodtató, el lehet gondolkodni hülyeségeken, csak éppen teljességgel értelmetlen.

A Holdra nem megy ember, mert semmi keresnivalónk nincs ott.

2012. nov. 2. 06:35
 12/13 MRC31 válasza:
Ahogy én látom itt a GYK-en a legtöbb kérdezőt amúgy sem veszik komolyan. Nézd, mostanában nem foglalkozok a témával mert akad más dolgom, a linkelt képeknek viszont örültem főleg a színesnek mert véleményem szerint is színes a Hold. A filmben meg van feltételezés és tényszerű adatok is, pl. egy volt asztronauta megdöbbentő vallomása amit csak most tett közzé mert szigorúan megtiltották, hogy azokról be merjen számolni amit láttak - mi ez ha nem manipuláció, elhallgatás? De visszakérdezek - lehet úgy korrekt, hiteles véleményt alkotni ha csak az egyik oldal nézőpontját figyeljük meg? Ugye, hogy nem? Az nem lenne más csak önigazolás.
2012. nov. 3. 17:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Színes a Hold? És ha én felnézek az égre, miért nem látom a színeket? :D

Vagy a NASA retusálja a szememet, és a távcsövemet? :)

Okés, hogy összeesküvést sejtünk minden mögött, de azért a józan észhez legalább próbáljunk meg ragaszkodni... Nem fájdalmas ám. Bár belátom, amint a józan ésszel belegondol az ember, kapásból szétfoszlik az összeesküvés elméletek izgalmas világa, de az élet kegyetlen :)

2012. nov. 20. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!