Szerinted 1969 előtt járhatott ember a Holdon?
miért ne?
amúgy ennek semmi értelme:D mert nem tudhatjuk
Hogyne Armstrong csak egy sztár..
idióta
Honnan jönnek ilyen kérdések?
Egyébként igen. Volt úgy jó ezer esztendővel ez előtt egy viking csávó, aki olyan qrva magasra fel tudta dobni a csákányát, hogy fenn maradt a Holdon. Később rászerelt egy csákányra egy kötelet, feldobta, azt' felmászott a Holdra.
Mondjuk az senkinek nem jut eszébe, hogy a hazug világunkban feltegyétek azt a kérdést, hogy talán 1968 végén járt ember a Holdon, de teljesen rosszul sült el a dolog és nem tudunk róla?
Az az idióta aki mindent csont nélkül benyel, mert "mindenki azt mondja, akkor az úgy is volt". De gyűlölöm az ilyen gondolkodást. A mai világnak ez az egyik rákfenéje.
Járhatott persze, de most őszintén: Miért titkolták volna? Vagy egy ilyen esetlegesen sikeres expedícióról majd utólag mondják, hogy "jaj hát sikerült, hurrá"... ? Ha így lenne, ugyan miért közvetítették volna a ténylegesen első Holdra szállást az első percétől kezdve, hiszen azt se tudhattuk hogy sikeres lesz vagy sem.
Az a baj veletek hogy ilyen piszlicsáré összeesküvéselméleten csámcsogtok, azaz próbáltok csámcsogni. Pedig csak picit kéne logikusan gondolkodni, vagy elolvasni az ezzel kapcsolatos fellelhető anyagokat.
Szerintem nem.
Abban az időben nagy verseny volt, hogy ki tud jobbat felfedezni. Ha előtte is jártak volna a Holdon, azt tuti szétkürtölték volna...
Mire bukkantam:
Ennek alapján elmondhatjuk, hogy a Holdleszállás is megkérdőjelezhető. Hogy lehet 1513-ban olyan térképet szerkeszteni, amelyen mind a hét földrész rajta van, és helyenként méter pontosságra megegyezik az eredeti domborzattal? Az Antarktiszt 1819-ben fedezték föl.
05-23 03:46-os vagyok!
Leidiótázlak, ha szeretnéd... egyébként már a Holdraszállás előtt 10 évvel elérte a Luna 2 a Hold felszínét (ne részletezzük, hogy hogyan)
De ha szeretnéd, akkor őszintén leidiótázlak, mert nem lehet más az, aki a gyakorikérdéseken feltesz egy kérdést... főleg egy ilyet...
Szerintem aki ezen a honalapon (több alkalommal) komoly választ ír, azzal valami nincs rendben...
Vagy a félszeműeknek mutatja, hogy ő a király, vagy pedig elmondja a degenerált embereknek a gondolatmenetét, ami hogyha ép, akkor úgyse fogják fel.
Normális ember azért jön erre az oldalra, hogy hlyéken megbotránkozzon és mellette baromságokat írjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!