1/13 anonim válasza:
Mert nincs ott semmi érdekes, se fák, se csajok, se egy tó. Lelagább egy jakuzzi lenne, de még az sincs.
2/13 anonim válasza:
mert a Hold nem is létezik, késobb jottek rá, hogy az csak a Nap háta..... :D
3/13 MRC31 válasza:
A kérdés jogos. Van egy film ami elgondolkodtató, nem mondom, hogy hidd el inkább csak elgondolkoztam én is, hiszen a Hold van legközelebb mint másik égitest. Erős korrupciót sejtek mögötte, mert pl. miért van az szintén, hogy csak fekete-fehér képeket készítettek róla? Holott más galaxisokat stb.-ket meg színesben fotózzák. Meg miért nem engedi a NASA, hogy a Hubble-t ráirányítsák a Holdra? Valami susmus mehet...
4/13 anonim válasza:
Korrupció!:D
Nem fekete fehérek azok a képek te okos, a hold néz igy ki, nem vágod?
5/13 2xSü válasza:
6/13 anonim válasza:
Dehogy, a Hold sárga és sajtból van.
Azért nem volt ember a Holdon (nagybetű ha a Föld körüliről van szó) mert soksok pénz és felesleges.
7/13 anonim válasza:
Azért, mert az emberes holdutazás nem jár semmilyen gazdasági, társadalmi vagy tudományos haszonnal. A Holdon nincs kitermelhető nyersanyag, az ember a Holdon-projektet megnyerték az amerikaiak, a tudományos érdeklődésre pedig bőven elég egy szonda is. Egy ember semmit nem tud ott csinálni, így nincs miért odamenni. Fölösleges pénzkidobás. Egy űrjármű mindent el tud végezni, amit egy ember el tudna, csak töredék összegért és emberélet kockáztatása nélkül. Ha lenne ésszerű ok emberes holdutazásra, akkor mennénk, de így teljességgel fölösleges.
8/13 hollófernyiges válasza:
Egyébként meg volt, 69-72 között hatszor volt emberes expedíció.
9/13 anonim válasza:
10/13 MRC31 válasza:
Retusálásról még nem hallottál? Tényleg azt gondolod, hogy a világ manipuláció nélküli? Nézd - és olvasd el újra az előző kommentem, nem állítom, hogy igaz, de elgondolkoztató. A film címe: Élet a Holdon amit a kormány eltitkol. Nem tudom, hogy érted-e, nekem nem ez az álláspontom, de meghallgatok bármit és utána gondolkozok csak el, hogy igaz lehet-e egy része vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!