Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Milyen embertípus rasszba...

Milyen embertípus rasszba tartozom?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,170cm,sötétszőke haj,barna szem, [link] (a koponyám nagyon hasonlít az északi fajéra) azt tudom még hogy anyámnak mamám apjának az apjának az apja azaz dédfaterom vmi német gróf vagy mi volt vmi Zimmermann Pálnak hívták. Meg családba sok a szőke hajú meg a barna is inkább a nőknél van szőke haj a családba. Mamámnak pl. Világos szőke haj világos kék szem.. szóval ha vki tud segíteni az jó lenne előre is köszi.
2012. szept. 23. 00:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyenbe, ez erősen kevert.
2012. szept. 23. 01:04
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Faj? A faj az ember. A rassz gondolom europoid. Ha esetleg fajtára vagy kíváncsi, szerintem cocker spániel, de egy DNS vizsgálattal többre mennél.
2012. szept. 23. 01:08
 3/14 anonim válasza:
100%

ülj le, egyes.

a rassz: europid.

a linkelt weboldal tudományosan már a címnél hibás.

Faj, definíció, a legegyszerűbb: egy fajba tartoznak azon egyedek amelyek egymással szaporodni képesek és termékeny utódokat hoznak létre.

Szóval a fajod: homo sapiens sapiens

A rasszod: europid

Embertípis: ehhez igazából genetika kéne, a fenotípusod lehet úgynevezett "skandináv", de genetikailag totál kevert vagy, mert kétlem hogy anyád-apád északról dáridózott ide és az emberek többsége keverék, szokj hozzá.

Nah tudom hogy ezt a skandináv dolgot szeretted volna kihozni a történetből szóval most örülhetsz.

2012. szept. 23. 02:43
 4/14 anonim válasza:
100%

nah most nézem hogy barna szem, szóval meg a skandináv se stimmel, kevert kész.

ne filózz ezen ennyit, tökre nyolc.

és egyébként is a minél kevertebb vagy annál jobb a genetikai állományod - ami pl. sokkal fontosabb mint az hogy nemes felmenői legyen az embernek, akik köztudottal elég belterjes génállománnyal rendelkeztek...

2012. szept. 23. 02:45
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Szőke haj, kék szem = tiszta árja = német (náci) család = rasszista, zsidó és cigány-gyűlölő.

Ezt akartad tudni????

Vagy inkább lemondasz arról, hogy megtudd.

2012. szept. 23. 09:18
 6/14 anonim ***** válasza:

ötödik:

Ez baromira nagy hülyeség volt.A rasszizmus nem szem- és hajszín függő.Nem általánosíthatod így az embereket.

2012. szept. 23. 09:21
 7/14 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok!

Elnézést kérek, nem akartam senkit megbántani, akik német születésűek, vagy német őseik vannak.

A kérdező annyira másnak, többnek akarja magát tudni, mint ami valószínű, hogy nem tudtam megállni, hogy ne adjak egy ilyen besorolást neki.

Én is szőke (voltam) és világoskék színű a szemem, de soha nem gondoltam volna arra, hogy nem tartozok a magyarok közé.

A 6-osnak: Hitler szerint a fajtiszta árja (aki kizárólag csak német születésű lehetett) legfőbb külső jellemzője a szőke haj, és világoskék szem.

2012. szept. 23. 09:33
 8/14 A kérdező kommentje:
Deh ám én félig meddig német is lehetek onnan azért szőke a hajam ahogy anyai ágon dédapám német volt akk félig német félig magyar vagy mi a lósz*r ??
2012. szept. 23. 09:39
 9/14 A kérdező kommentje:
jah és elég zömök,izmos és erős csontozatú vagyok
2012. szept. 23. 09:44
 10/14 hollófernyiges ***** válasza:
A szőke hajadtól nyugodtan lehetnek szláv (mondjuk lengyel), balti, finn, keleti finnugor (pld mordvin) őseid is, mert az nemcsak a germánokra/skandinávokra jellemző.
2012. szept. 23. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!