Milyen embertípus rasszba tartozom?
ülj le, egyes.
a rassz: europid.
a linkelt weboldal tudományosan már a címnél hibás.
Faj, definíció, a legegyszerűbb: egy fajba tartoznak azon egyedek amelyek egymással szaporodni képesek és termékeny utódokat hoznak létre.
Szóval a fajod: homo sapiens sapiens
A rasszod: europid
Embertípis: ehhez igazából genetika kéne, a fenotípusod lehet úgynevezett "skandináv", de genetikailag totál kevert vagy, mert kétlem hogy anyád-apád északról dáridózott ide és az emberek többsége keverék, szokj hozzá.
Nah tudom hogy ezt a skandináv dolgot szeretted volna kihozni a történetből szóval most örülhetsz.
nah most nézem hogy barna szem, szóval meg a skandináv se stimmel, kevert kész.
ne filózz ezen ennyit, tökre nyolc.
és egyébként is a minél kevertebb vagy annál jobb a genetikai állományod - ami pl. sokkal fontosabb mint az hogy nemes felmenői legyen az embernek, akik köztudottal elég belterjes génállománnyal rendelkeztek...
Szőke haj, kék szem = tiszta árja = német (náci) család = rasszista, zsidó és cigány-gyűlölő.
Ezt akartad tudni????
Vagy inkább lemondasz arról, hogy megtudd.
ötödik:
Ez baromira nagy hülyeség volt.A rasszizmus nem szem- és hajszín függő.Nem általánosíthatod így az embereket.
5-ös vagyok!
Elnézést kérek, nem akartam senkit megbántani, akik német születésűek, vagy német őseik vannak.
A kérdező annyira másnak, többnek akarja magát tudni, mint ami valószínű, hogy nem tudtam megállni, hogy ne adjak egy ilyen besorolást neki.
Én is szőke (voltam) és világoskék színű a szemem, de soha nem gondoltam volna arra, hogy nem tartozok a magyarok közé.
A 6-osnak: Hitler szerint a fajtiszta árja (aki kizárólag csak német születésű lehetett) legfőbb külső jellemzője a szőke haj, és világoskék szem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!