A kép alapján szerintetek milyen alrasszhoz tartozok?
Nézegettem az alrasszokhoz(nordikus, dínári stb.) tartozó leírásokat, de nem tudom megállapítani, hogy én melyikhez tartozok. Biztosan keveredés van a dologban, szerintetek mely alrasszok jegyei ütnek ki rajtam a legjobban?
A nagymamám határozottan keletbalti, de a szemünket leszámítva én nem hasonlítok rá. A szüleim alrasszát szintén nem sikerült megállapítanom.
Egyébként magas termetű vagyok(170 cm), végtagjaim hosszúak, ujjaim keskenyek és hosszúak. Én valami nordikus alrasszra tippelek, de valahogy mégsem. :D Kérlek segítsetek, eléggé foglalkoztat a kérdés.
Jobb lenne egy egész alakos, meztelen kép... :P
Bocs. Szemhéj nem látszik, ez keleti vonás. A széles száj németalföldi, az orr szláv jellegű. A magas homlok, távol-keleti, az esetedben tipikusan a keverék magyar fajta. A bőröd ún. 2-es típusú ez jellemzően kelta/germán.
Amúgy, kis országunkban nincs sok értelme ennek a kérdésnek, túlságosan sok keveredés történt a történelemben (szerintem határozottan pozitív dolog).
A kép alapján szőke dinárinak, norikuminak tűnsz.
Ez a típus az osztrákoknál, a németeknél, a szlovéneknél és Svájc lakóinál a leggyakoribb. Hazánkban a Dunántúlon a leggyakoribb, de ott is főleg Somogy és Zala megyében.
Ez a típus valóban nordikus-dinári keveréknek tűnik. A magasságod is passzol hozzá, mivel a norikumi típus magas növésű.
Az ismert emberek közül pl. az X-faktorból Wolf Kati és a teniszező Steffi Graff is ilyen típusúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!