Milyen embertípus vagyok, mit gondoltok rólam?
mit gondoltok rólam?
egyszerűen nem szeretem az embereket, kevés van akit szeretek, csak a külsőt nézem, sok embernek már a jelenléte is irritál, nem bírom elviselni a pénz hiányát, minden vágyam, hogy híres legyek és gazdag, csak az igazán híres emberekre tudok felnézni és csak őket vagyok képes "tisztelni" ... átlag embereket nem. ugyanakkor ez kívülről nem látszik, legtöbben csak egy álarcot ismernek belőlem.
Kis extra:
Eddig kb 2 valóban jó barátom volt az életben, de sajnos ők is eltűntek, ami eléggé fájt illetve 1x volt részem egy teljesen elérhetetlen szerelemben... ami hosszú-hosszú ideig tartott...
20F
:) köszi
még írjatok, csak őszintén!
én kb pont az ellentéted vagyok, szóval ez alapján ellenszenvesnek tűnsz
de nem értem, téged nem zavar, hogy ilyen vagy?
Egy az egyben illik a leírásod egy közeli ismerősömre, még a korod is. Annyi különbség van köztetek talán, hogy neki még mindig maradt egy-két jobb barátja.
Egyébként meg szerintem ez az embertípus, ahogyan te nevezed, eléggé ellenszenves, olyan típus akit nagyon nehezen lehetne szeretni... Nem lehetsz egy egyszerű eset, de ezeknek a gondolatoknak az alapjait gyökerestül kéne megváltoztatni, így nem könnyű boldogulni az életben, hacsak nem úgy születtél már hogy a "bilibe lóg a kezed".
jó meglátások.
ahogy írtam én ezen nem akarok változtatni
amúgy a legtöbb jelenlegi kapcsolatom, csupán érdekből van...amire igazán vágyok, hogy amit ugye írtam a hírnév álltal elérhetetlen legyek a legtöbb ember számára, ugyanakkor legyen 1-2 barátom aki hasonlóképpen gondolkodik...
A leírásod alapján számomra erősen ellenszenves vagy.
Meg tudnád nekem mondani, hogy miért csak a híres embereket tudod tisztelni?
A többi amit írtál, hogy szeretnél gazdag lenni, zavar a pénz hiánya szerintem a legtöbbünkre igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!