Van ilyen embertípus, vagy félrenevelték? Miért viselkedik így? Szerintetek mi a magyarázata?
Basszus, 15 éves. Elég gáz, ha be tud fenyíteni.
Vagy nem találkozol vele (nem érdekel, hogy muszáj, meg család, mert akkor sem muszáj), vagy beolvasol neki. Vagy a harmadik opció, hogy nem csinálsz semmit.
"Utálja az anyját, mindig attól retteg, hogy olyan lesz, mint ő, pedig már olyan!"
Ha tényleg akkora ász lenne a kiscsaj a témában akkor tudná hogy ő maga már olyan. Mert ez törvényszerű hogy minél inkább rettegsz attól hogy a szüleidre fogsz hasonlítani annál jobban fogsz hasonlítani rájuk. Röhögni fogsz de ezt pszichológusok állítják.
Amúgy meg én is foglalkozom ilyen dolgokkal hobbiszinten, talán elemezgetésnek is lehet nevezni amit a közvetlen környezetemben csinálok de az "eredményeket" mindig megtartom magamnak. Csak akkor közlöm az illetővel ha ő maga rákérdez hogy én mit gondolok arról ahogy ő pl. az életét éli stb.
És hogy miért csinálja ezt a csaj? Miért akar másokat földbe döngölni? Lehet hogy csupán nem mérte fel a túlzott őszintesége súlyát amit mások éreznek, de az is lehet (és ez a rosszabbik és egyben a legvalószínűbb eshetőség) nincs önbizalma (talán az anyja nevelte önbizalomhiányosra valahogy) és így "szakértősködve" akarja azt érezni hogy "látjátok én is tudok valamit, én is értek valamihez amihez ti nem, én is vagyok valaki", csak ő benne ez nem is tudatosul.
Tudod az ember a rokonokat nem tudja megválogatni!
Ki nem szarja le , hogy besértődik!
Két éve felvettem a Csernus stílust mindenkinek megmondom mi bántja a csőröm.
Ha nem tetszik elmehet a sunyiba majd végiggondolja mi a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!