Van olyan vöröshajú, aki nem szeplős?
festett :D
szerintem amúgy nem, mert eléggé úgy tűnik, hogy összefügg a kettő, de lehet, hogy valakinek nagyon kicsit szeplős csak a bőre..
Nem csak festett! Barátnőmnek gyönyőrű, természetes vörös haja van, és makulátlan arca.
Amúgy énis festett vörös vagok..:DD
Nagyon érdekes a vöröshajúak ügye. Ismerek egy lányt, aki vöröshajú és van 2 húga. Egy idősebb, meg egy fiatalabb. Elképesztő látni, hogy a legfiatalabbnak szőke, a középsőnek vöröses szőke, az ismerősömnek pedig vörös a haja. A szeplők is ugyanígy találhatóak meg rajtuk. Továbbá láttam régi képeket róla, és régen neki is szőkébb volt a haja.
És szerintem, igen, a szeplők és a vörös haj nagyon szoros kapcsolatban van. Bár nem értek hozzá, de én úgy gondolom, (ki lehet javítani) Hogy minden vöröshajú szőke, fehérbőrűként kezdi, azután megindul egy speciál pigmentképződés, ami csak bizonyos helyeken koncentrálódik a bőrön, a hajnak meg valami hasonló ez okozhatja vörös színét.
Légyszi javítsátok ki, hogyha rosszul gondolom.
3.-nak: gyakori a vörös hajhoz az erzekeny, vilagos bör es szeplök, de nem feltetlenül, ez alol is van kivetel. Ahogy a szöke is gyakran szeplös.
Legalabbis az en nöimagazinos tajekozottsagom alapjan. :D
Es az emlitett ismerösöm alapjan.
4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!