Lányok, ti mit gondoltok a vöröshajú pasikról?
Figyelt kérdés
A mostani párom vörös hajú.Szerintem nagyon aranyos tud lenni ha valaki eredeti vörös :)2011. dec. 7. 07:51
1/20 anonim válasza:
Baromira nem függ az aranyosság a hajszíntől.
2/20 anonim válasza:
"...Kinek szőre, bőre veres, abban jót sose keress!..."
4/20 A kérdező kommentje:
szerintem összefügg mert a szeplős is aranyosak a vörös hajú embereken :) bár a párom nem szeplős... :)
2011. dec. 7. 09:25
5/20 anonim válasza:
Nem gondolok róluk semmit, de valahogy borzongok tőlük, rossz érzésem lesz.Bocs.
6/20 anonim válasza:
Nem sértegetés céljából írom, de én egyszerűen undorodom a vörös hajtól! :S Biztos, hogy nem tudnék vörös férfihez vonzódni.
9/20 anonim válasza:
Ron Weasley, ez urgik be róluk:DD
Egyébként szerintem rondák, te azért látod ezt bájosnak, mert nyilván szerelmes vagy.
10/20 anonim válasza:
Nem a hajszintol fugg h vki aranyos v nem.Ha neked o tetszik akkor ne torodj mas velemenyevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!