Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek is különböző...

Szerintetek is különböző szakmára különböző típusú emberek jelentkeznek és a sulik között is vannak különbségek?

Figyelt kérdés
Vagy csak én látom így.Tudom bunkók mindenhol vannak.Azért mégis meghatározó milyen intézménybe megy valaki és milyen szakra.Mikor kerámiaformázónak tanultam sok elvont figurával és bunkóval volt dolgom.Kiközösítettek meg könnyen kiforgatták a mondanivalóm illetve nem tolerálták az önálló véleményem.Mikor egészségügyibe jártam akkor könnyebben szót tudtam érteni a többiekkel még fél szavakból is.

2011. nov. 16. 12:33
 1/1 anonim válasza:
Pontosan így van, ahogy mondod. Bár manapság ez már kevésbé kiélezett, mint néhány éve, de azért van benne igazság. Az iskolák között pedig lényeges különbség van. Hiszen akármennyire is szépítjük a dolgot egy BME-s gépészmérnök többet ér, mint egy ME-s.
2011. nov. 24. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!