Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen embertípus ez?

Milyen embertípus ez?

Figyelt kérdés

Egy közeli hozzátartozóval alapból ingadozó viszonya van, néha pedig spontán felidegesedik miatta, ezért valamilyen használati eszközét (főleg elektronikai eszközöket, értékétől függetlenül) tönkreteszi egy pillanat alatt.

Alapjáraton pedig, ha épp nem tud tönkretenni semmit, akkor dolgokat vág hozzá, lekicsinyíti a tudását, pedig ő maga sem igazán tud többet.

A személy egyébként munkanélküli (soha nem is volt nagyon állandó munkahelye) és egész nap a számítógép előtt ül, ekkor hozzá sem lehet szólni.

2012. aug. 5. 16:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Annyit még nem írtam, hogy állandóan káromkodik, igénytelen, amivel másokat zavar és ez nem érdekli (pl. csak úgy böfög egyet egy szoba elhagyása előtt, "otthagyva" másnak), illetve vészesen spórol.
2012. aug. 5. 16:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Teljesen pesszimista, a múltban, jelenben és jövőben egyaránt csak a rosszat látja. Munkát is ezért nem akar keresni, mert hogy úgysem kap.
2012. aug. 5. 16:31
 3/5 anonim válasza:
NEET. A google a barátod, keleten elég nagy probléma. Ősember életmód. Próbálj olyan írások után kutatni, amelyek az emberi viselkedést az ősemberi ösztönökre vezeti vissza. Elég sok tudós foglalkozik ezzel.
2012. aug. 5. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:

tökéletes leírás rólam :)

bár én csak telefont szoktam a sarokba vágni, azt se gyakran és pont ezért vettem törésállót, de amúgy jó tudni, h vannak idióták rajtam kívül (persze ha nem egy kedves ismerősöm írta a kérdést)

ja és ha a saját példámat veszem, akkor az a közeli hozzátartózó provokálja ki hogy hülyén viselkedjek

2012. aug. 5. 16:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a nem jófej embertípus.
2012. aug. 5. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!