Milyen embertípus ez?
Egy közeli hozzátartozóval alapból ingadozó viszonya van, néha pedig spontán felidegesedik miatta, ezért valamilyen használati eszközét (főleg elektronikai eszközöket, értékétől függetlenül) tönkreteszi egy pillanat alatt.
Alapjáraton pedig, ha épp nem tud tönkretenni semmit, akkor dolgokat vág hozzá, lekicsinyíti a tudását, pedig ő maga sem igazán tud többet.
A személy egyébként munkanélküli (soha nem is volt nagyon állandó munkahelye) és egész nap a számítógép előtt ül, ekkor hozzá sem lehet szólni.
tökéletes leírás rólam :)
bár én csak telefont szoktam a sarokba vágni, azt se gyakran és pont ezért vettem törésállót, de amúgy jó tudni, h vannak idióták rajtam kívül (persze ha nem egy kedves ismerősöm írta a kérdést)
ja és ha a saját példámat veszem, akkor az a közeli hozzátartózó provokálja ki hogy hülyén viselkedjek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!