Miért van az, hogy van egyfajta embertípus amely közelében folyton tiszta ideg vagyok, elvesztem a humorérzékem és csak arra koncentrálok hogy mikor kell támadásba lendülni?
Szia!
Nekem is van ilyen tapasztalatom, most nagyon fáradt vagyok, hogy leírjam, de valószínű holnap valamikor írni fogok bővebben. (Azért írtam, most ide, hogy nyomon tudjam követni a kérdést, ne kelljen keresgetnem)
Annyit azért most leírnék, hogy bár lány vagyok, mégis, éreztem ezt függetlenül attól, hogy fiú-e vagy lány-e az illető. Hát nem érdekes? Ezen én is rengeteget agyaltam. Jó lenne erről valakivel beszélgetni végre :) Lehet, hogy csak az az oka, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon. Valamelyest megtanultam már kezelni ezt a dolgot, de nem igazán, mert legbelül van, hogy ideges maradok. Ha kiadom magamból, akkor azért, ha meg nem akkor azért. Inkább az elkerülés technikáját alkalmazom.
Na, lehet, hogy még visszatérek ide ma, ha írsz. Vagy ír valaki, mert felcsigázott a téma.
van ebben egy kis önbizalomhiány is,ha mellettük vagy.Én is így vagyok ezzel.
Energia vámpírok,leszívnak!
"egyből az kattan be az agyamba hogy "ellenség". Ez valószínűleg a közelükben érzett szorongás miatt van. Nem értem, hogy miért is lehet ez."
Ez elég gyakori. Ha van egy csoport, amiben vannak vezéregyéniségek, akkor ehhez kb. 3-féleképpen lehet viszonyulni. Vannak az engedelmesek, van, aki uralkodik és vannak, akik a függetlenségüket védik. Az utóbbinak vannak altípusai, az illető kivonulhat, lázonghat, moroghat, alkalmazkodhat látszólagosan stb.
"soha nem jutok közös nevezőre velük és nem találom meg a közös hangot velük"
Persze, mert mivel az autonómia a célod ("neked ne mondják meg, mit csinálj"), ezért veszélyesnek tartod az uralkodó típusú embereket és valószínűleg birkáknak tartod az engedelmeseket.
Megoldás is háromféle van:
1) olyan társaságot választani, ahol respektálják az autonómiaigényedet
2) alkalmazkodni, belátni, hogy nem a világ vége, ha egy adott társaság tagjai nem látják be a nagyszerűségedet
3) uralkodóvá emelkedni a megfelelő technikák elsajátításával.
Számodra persze (1) az optimális megoldás.
"mindenhol kialakul általában"
Most akkor mindenhol vagy általában? :)))
Általában igen, nem mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!