Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az, hogy van egyfajt...

Miért van az, hogy van egyfajta embertípus amely közelében folyton tiszta ideg vagyok, elvesztem a humorérzékem és csak arra koncentrálok hogy mikor kell támadásba lendülni?

Figyelt kérdés
Ezek az emberek rendszerint magabiztosak, saját akaratukat érvényesíteni akarók, jó kommunikációs készséggel megáldottak és valahogy mindig kitűnnek a csoportból határozottságuk és lazaságuk révén. Én az ilyen embertípus mellett feszengek és meg nem fordul soha a fejemben hogy esetleg barátkozhatnék velük, egyből az kattan be az agyamba hogy "ellenség". Ez valószínűleg a közelükben érzett szorongás miatt van. Nem értem, hogy miért is lehet ez. Az ilyen embertípussal rengeteg konfliktusom volt az életben, valahogy soha nem jutok közös nevezőre velük és nem találom meg a közös hangot velük. Furcsa nem? Észleltetek hasonlót? Esetleg valami ötletetek van hogy miért lehet ez így? 23/F
2012. febr. 1. 23:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

ha kilépsz az utcára már ott megkezdődnek az alá-fölé rendeltségi viszonyok.

De ha bele gondolsz ez a természetben is így van.Csak ott nem tudatosan,hanem inkább ösztönösen.

Néhány emberben ez ösztönösen megvan az uralkodó típus észre sem veszi.Van aki tudatosan próbálja mások felé helyzeni magát.

hát az ember is egyfajta állat...

2012. febr. 2. 19:47
 12/17 anonim ***** válasza:

"ha kilépsz az utcára már ott megkezdődnek az alá-fölé rendeltségi viszonyok."

Ott pont nem. Minden gyalogosra ugyanazok a közlekedési szabályok vonatkoznak stb.

2012. febr. 2. 19:59
 13/17 anonim ***** válasza:
hát pont nem erre gondolok itt.szoktál emberek szemébe nézni az utcán?
2012. febr. 2. 20:02
 14/17 anonim ***** válasza:

"szoktál emberek szemébe nézni az utcán?"

Előfordul. Mit kellene látnom bennük?

2012. febr. 2. 20:46
 15/17 A kérdező kommentje:

"Előfordul. Mit kellene látnom bennük?"

Szerintem arra gondol, hogy már az emberek tekintetéből ki lehet venni azt, hogy az alá-fölérendeltségi viszonyban milyen szerepet töltenek be.

2012. febr. 3. 14:00
 16/17 anonim ***** válasza:

igen, erre gondoltam,csak nem akartam vitatkozni.

Tudtam úgyis ,hogy a kérdező érteni fogja.

De már rájöttem ,biztos velünk van a baj.

2012. febr. 3. 15:16
 17/17 anonim ***** válasza:

"az emberek tekintetéből ki lehet venni azt, hogy az alá-fölérendeltségi viszonyban milyen szerepet töltenek be"

Ebben ne bízz annyira.

2012. febr. 3. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!