Ideg összeroppanás, idegösszeomlás esetén kihez kell fordulni segítségért?
A háziorvos beküld a pszichiátriára. Ott megfelelő gyógyszert kapsz,és meggyógyulhatsz.
De ha nem tudod megszüntetni az idegösszeroppanás okát,akkor egyetlen csodadoktor sem tud rajtad segíteni!
Igegösszeroppanás és idegösszeomlás nevű betegségek nem léteznek.
"A körzeti orvos mit tesz,ha hozzá megyek segítségért?"
Jó kérdés. Ha jóban vagy vele, talán kiír pár napra betegállományba valami mondvacsinált diagnózissal. Ha nem vagy jóban vele, akkor ad néhány "tanácsot" és hazaküld.
"vagy valami alternatív kezelés?"
Mivel nincs betegséged, ezért nincs szükséged kezelésre.
ma 09:41
A gyász miatt "összeroppanva" érezni magadat normális. Az lenne a furcsa, ha gyász idején vidám lennél. Gyászolni nem betegség, hanem egy normális jelenség. A gyászos eseményt fel kell dolgozni, aztán tovább kell lépni.
Én pénteken voltam pszichiáternél pánikbetegséggel, mivel babát szeretnénk 2*2dl citromfűteát és 2*1 magneb6-ot mondott, hogy szedjek, egyébként a citromfű idegerősítő, már az első nap nagyon jól aludtam tőle!!!
[link] A mire jó-nál van írva a hatása
első vagyok.. amit csináltál ,ohgy fel tuduu dolgozni a gyászod nem volt túl jkó ötlet... de ezt már te magad is látod.
Ha úgy érzed az segít ha kiírod valkainek magadból nekem megteheted. Igaz nem vagyok pszichológus és pszihiáter sem. még orvos sem.
De szívesen meghallgatlak alternatíva ként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!