Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hisztek az ufókba? (bővebben...

Hisztek az ufókba? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Láttatok már olyasmit, amit ufónak gondoltatok?
2009. aug. 1. 21:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
egy űrhajó szerű vmi
2009. aug. 1. 23:52
 12/21 A kérdező kommentje:
23:32! Írnál bővebben a történetről?
2009. aug. 1. 23:58
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
Én azt gondolom hogy vannak, biztosan, mert annyira óriási a világegyetem, hogy teljesen biztos hogy vannak valahol.
2009. aug. 2. 00:01
 14/21 anonim válasza:
100%
Mivel az űrben rengeteg sok bolygó létezik, és van amin megvannak az életfeltételek is, ezért hiszem hogy vannak lények a Földön kívűl is. Nevezhetjük őket ufóknak , ha így tetszik, de most nem arra gondolok hogy a pici zöld űrlények lejönnek gabonaköröket csinálni és embert rabolni, elpusztítani a földet..
2009. aug. 2. 00:05
 15/21 anonim válasza:
76%
Szeretném tisztázni. A földönkívüli a kis valami ami ugrál vagy nem tudom lépked vagy mit csinál : D az UFO az maga a csészealj/Űrhajó csak ezt akartam tisztázni : D
2009. aug. 2. 02:13
 16/21 anonim ***** válasza:
77%
Én hiszek a földönkívüli lényekben.Nem létezik,hogy ebben a bazi nagy univerzumban,ahol milliárdnyi és milliárdnyi galaxis van,a galaxisokban milliárdnyi csillag,ne lenne olyan,amelyiknek a bolygóján kifejlődött az értelmes élet!Tuti biztos,hogy léteznek,és szerintem itt is vannak..Beépülve az emberek közé,titkosan vagy nem tudom,de 100%,hogy léteznek,és itt vannak..És az amerikai UFO-akták miért vannak zárolva sok évre??Mert van valami...
2009. aug. 2. 10:18
 17/21 anonim ***** válasza:
69%
Tök hihető, hogy ITT VANNAK, és beépülve az emberek közé. Már csak az a kérdés, hogy ugyan MIÉRT? Ha van egy SOKKAL fejlettebb civilizáció (hiszen ide tudtak jönni, be tudtak épülni, fel tudták venni a képmásunkat, alkalmazkodni tudtak stb.), akkor mi szükség arra, hogy IDE jöjjön, és BEÉPÜLJÖN? Ez ANNYIRA EGOISTA dolog. Mi célja van egy sokkal fejlettebb társadalomnak azzal, hogy a világegyetem kb. tízmillió "lakott" bolygója közül pont ezt találja meg és pont ez legyen ahova "beépül"?
2009. aug. 2. 11:43
 18/21 anonim ***** válasza:
nem láttam.hogy van-e élet a földön kívül? biztos,hogy van. ha abból indulsz ki,hogy a világegyetem végtelen akkor a benne élő "élet" száma is végtelen. hogy ide látogatnak-e hozzánk azt kétlem,minek?
2009. aug. 3. 14:59
 19/21 anonim ***** válasza:

szerintem a samponunkat akarják ._.

RRRrrrr!

Viccet félretéve,biztosan vannak,és lehet,hogy ugyanúgy néznek ki mint mi..

2009. aug. 17. 14:10
 20/21 anonim válasza:
Szinte minden nap látok UFO-kat... (és nem fűtől vagy piától)
2010. júl. 4. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!