Hello, hiszem hogy valahol van idegen életforma, de biztosan k*rva messze és sose fogunk velük találkozni.
2010. aug. 10. 21:12
2/14 anonim válasza:
Én remélem. De nem hiszek. Tudni akarok.
2010. aug. 10. 21:24
3/14 anonim válasza:
Ha ők ide tudnak jutni, akkor sokkal fejlettebbek, mint mi.
Az meg nem biztos, hogy jó lenne, mert ha ártó szándékkal jönnek, akkor esélyünk se lenne a védekezésre. Kb. mint mikor az európaiak az indiánokkal találkoztak.
2010. aug. 10. 21:31
4/14 A kérdező kommentje:
Én lehetségesnek tartom, hogy földönkívüliek mostanság látogattak meg minket, mivel az 1940-es években kezdték el az atom kísérleteket, ezután pedig megsokszorozódtak az azonosíthatatlan repülőtárgy jelentések. Na meg ott vannak a barlang rajzok. Ezekről mit gondoltok?
2010. aug. 10. 21:59
5/14 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy lehetetlen, hogy a végtelen nagy világmindenségben csak ezen a bolygón legyen élet.
2010. aug. 10. 22:10
6/14 anonim válasza:
KÉRDEZŐ:
Tudod mi volt az 1940-es években? Világháború. Azt tudod, hogy mi volt a világháború után? Egy hosszú hidegháború. Szerinted hány kísérleti repülőt tesztelhettek titokban, amit ugye a farmerbácsik nem igazán tudtak azonosítani?
Ez sokkal valószínűbb, mint a földönkívüli látogatók.
2010. aug. 10. 22:14
7/14 anonim válasza:
Én hiszek a földönkivüliekben, csak abban nem, hogy én találkozhatok velük.. Néhány 100000 év legalább a különbség..
Tudod a viccet? Két macska benéz a cső két végébe és miért nem látják egymást? Mert az egyik hétfőn a másik szerdán.
2010. aug. 10. 22:25
8/14 anonim válasza:
Én hiszek bennük. Egész pontosan azt szoktam mondani: semmi sem bizonyítja jobban a Földön kívüli intelligens életet, hogy még sosem próbáltak kapcsolatba lépni az emberekkel...
2010. aug. 10. 22:29
9/14 anonim válasza:
Barlangrajzok:
Kérdező, próbáltál már egy kemény barlang falára sötétben vagy max egy pislákoló tűz fényénél egy fehér meszes kaviccsal (nem krétával!) Mona Lisát rajzolni? Nincs radír se. Ugye, hogy nehéz falatnak tűnik. Az ősembernek sem volt könyebb. Akinek meg élénk a fantáziája annak egy nagyra sikeredett fej mindjárt űrsisaknak, egy randa felhő mindjárt UFO-nak látszik. De attől még egy nagyra sikerült fej és egy randa felhő marad.
2010. aug. 11. 00:05
10/14 anonim válasza:
Jézusom kérdező, ezt felejtsd el de nagyon gyorsan. Én TUDOM hogy léteznek földön kívüli életformák, de hogy pont ebben a párezer évben (mióta létezik emberiség) jönnének ide az felettéb valószerűtlen. Ha egyáltalán lehetséges lesz valaha a csillagközi utazás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!