Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hisztek a földönkívüliekben...

Hisztek a földönkívüliekben vagy nem? Ha nem hisztek, kérlek mondjátok el miért nem.

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 21:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy vannak Földön kívül is élőlények, sőt, ebben elég erősen hiszek.

De azt nem hiszem, hogy idejönnének. Szerintem száz "ufoészlelésből" kb. egynek van valami köze idegen élőlényekhez. :)

2010. aug. 11. 11:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszek bennük. Pontosabban abban nem, hogy ők egy távoli világ lényei lennének. Régebben nagyon érdekelt ez a témakör, olvasgattam Nemere István könyveit és hasonlókat, de hogy ők kik lennének, nem kaptam rá választ. Csak rengeteg homályos és titokzatos történetet hallhat az ember róluk, de semmi biztos pont nincs. Az egész csak félemet kelt az emberekben.

Mi lenne, ha találkoznál egy ilyen lénnyel, és mondana neked valamit? Hogyan tudnád ellenőrizni azt, hogy nem hazudik??? Sehogy.

Kik ők és mi a céljuk? Van erre ésszerű válasz. Akit érdekel, nézze meg ezt a filmet:

[link]

2010. aug. 11. 15:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Odaírtam hogy "lehetségesnek tartom", de továbbra se értem miért kell ennyire elzárkózni attól hogy a közelünkben éljenek "csak azt tudom, hogy nem tudok semmit" egyébként amilyen gyorsan fejlődött az emberiség az elmúlt 1 évszázadban, lehetséges hogy 1 évezred múlva már betudjuk járni a galaxisunkat, és nem tartom valószínűnek hogy a galaxisunkban a Földön jelent meg előbb az élet.
2010. aug. 11. 22:23
 14/14 Doctor zsozso válasza:
A földönkívüli létformák léteznek végtelen mennyiségben mivel a világmindenség is végtelen ebből biztos van valamennyi ami képes velünk kommunikálni vagy megfigyelni minket és ebből biztos van valamenyyi amelyik meg is teszi
2014. jan. 2. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!