Hisztek a földönkívüliekben vagy nem? Ha nem hisztek, kérlek mondjátok el miért nem.
Én úgy gondolom, hogy vannak Földön kívül is élőlények, sőt, ebben elég erősen hiszek.
De azt nem hiszem, hogy idejönnének. Szerintem száz "ufoészlelésből" kb. egynek van valami köze idegen élőlényekhez. :)
Nem hiszek bennük. Pontosabban abban nem, hogy ők egy távoli világ lényei lennének. Régebben nagyon érdekelt ez a témakör, olvasgattam Nemere István könyveit és hasonlókat, de hogy ők kik lennének, nem kaptam rá választ. Csak rengeteg homályos és titokzatos történetet hallhat az ember róluk, de semmi biztos pont nincs. Az egész csak félemet kelt az emberekben.
Mi lenne, ha találkoznál egy ilyen lénnyel, és mondana neked valamit? Hogyan tudnád ellenőrizni azt, hogy nem hazudik??? Sehogy.
Kik ők és mi a céljuk? Van erre ésszerű válasz. Akit érdekel, nézze meg ezt a filmet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!