Hisztek az Antikrisztusban?
Kedves Utolsó!
Te azt gondolod, hogy te jobban megérdemled az életed, mi? Persze te a szerencsés túlélők között lennél, mi? Erre céloztam. Ha ennek az elborult baromnak hatalma lenne, "beteljesítené a jóslatot"! Most nem gusztustalan az ilyen ember? Ahelyett, hogy jobbá akarná tenni az embereket, iknább végezne velük...
Ha hisztek benne,ha nem meg fog jelenni és roszabb lesz mint Hitler,Sztálin stb,vagyis ezeknek az öszessége lesz...
Nem démoni vagy szörnyeteg formában kell elképzelni...mert emberi személy lesz aki majd az újonnan épülő Jeruzsálemben épülő templomban kikiálltja magát Istennek és ezzel megkezdődik az apokalipszis..
De most visszaolvastad mit írtál?Az Antikrisztust dicsőited hol ott ő a gonoszságot fogja elszabadítani és pusztítani el a világot és a jó embereket is megfogja ölni....Békét fog ígérni,sokan elhiszik majd neki,hogy békét hoz a világba,de nagy csalódás lesz amikor megszegi az ígéretét...
Addig fogunk szenvedni az Antikrisztus uralma alatt míg Jézus vissza nem tér....
Kedves utolsó válaszoló, Isten biztos nagyon rászolgált arra, hogy ezt mondd. Ha pedig igen, akkor kifejthetnéd bővebben is...
Én hiszek Istenben, és tudom, hogy el fog jönni az Antikrisztus. Nem lesz egy leányálom és úgy látom itt néhányan nem nagyon tudják mit beszélnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!