Lehetséges emberi fejet állat testbe ültetni a tudomány mai állása szerint?
vagy mesterségesen életben tartani csak a fejet...
ez után a videó után merült fel bennem, nézzétek meg, elvileg test nélkül működőképes kutya fejet már összehoztak: http://www.youtube.com/watch?v=rSrIkUXwsNk&eurl=http%3A%2F%2..
Uramisten!!!... 8-O
Ez valami BORZALMAS!!!
Szerencsétlen kutya... :[]
Remélem, hogy ilyen Mengele-féle vagy Frankeinstein agyrém senkinek sem fog az eszébe jutni!!!
Nem hiszem, hogy a tudomány bármire is hasznossá tudna tenni olyan tudást, hogy megélne-e az emberi fej egy állat testén?! :-P
Komolyan, rosszul vagyok!
Szerencsétlen kutyus :-(
Hihetetlen az emberi gonoszság,most mi lesz akkor ha kiderül ,hogy működik vagy sem ? Mihaszna ennek? Én sosem élnék test nélkül,tehetetlenül,kiszolgáltatva másoknak,szóval ennek semmi értelme nincs teljesen felesleges ez a kísérlet=barbárság értelmetlenül
Áhh... EZ Annyira hihetetlen,értelmetlen .. szerintem ez kamu...
Az a videó kamu, mert megemelte a fejét, ahhoz meg rögzített nyakizom kellene.
Amúgy elméletileg talán.
Szerintem is kamu a videó...
Amúgy olvastam, hogy csináltak már olyat, hogy egy majom levágott fejét odavarták egy másik majomhoz, aminek meg levágták a fejét. Az állat élt, de csak pár percig utána elpusztult.
Tény, hogy elég visszataszító ez a kísérlet, de sokat segíthet az orvostudománynak.
Az már más, hogy talán száz év múlva a fejcsere lesz a trend a felső tízezer köreiben.
X-akták: Hinni akarok
Lesd meg, ugyanez. :D
Igen, végeztek ilyen kísérletet majommal. A levágott fej átültethető, és rövid ideig működik is (részben. Vannak olyan idegek, amelyeket így elvágnak, azok nem fognak működni).
Nem tegnap volt a kísérlet, hanem már jóval régebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!