Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit láthattam? (a többi lennt)

Mit láthattam? (a többi lennt)

Figyelt kérdés
Szereltem kinnt a biciklimet,faterommal a péntek esti Kárpátia és Tankcsapda koncertünket tartottuk (a szomszédok örömére).Egyszer húgom meglátott egy gyorsan közlekedő ismeretlen repülő tárgyat.Nem is repült annyira magasan,háromszög alakja volt és a fényjelzései eltértek a megszokott repülőgépekétől.Sötétedéskor történt.Kiültem aztán a kertbe és elkezdtem elemezgetni a többi repülőgépet,hát arra jutottam hogy 2.5-3x gyorsabb lehetett ez az izé.Pest felé tartott,szerintem egy eddigi szkeptikust érvekkel meggyőzött ez a dolog.Mármint szerintem UFO volt,és tudom hogy ez is azt jelenti hogy azonosítatlan repülő tárgy,de értitek hogy gondolom...földönkívüli...de győzzetek meg h katonai kísérlet

2012. aug. 3. 22:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kilences: Az ISS 402-403 km magasan kering, egy utasszállító repülő max. 10-12 km magasan repül. Egy Boeing 747 mérete kiviteltől függően sacc/kb. 60*60 méter. Ahhoz, hogy az ISS-t nagyobbnak lásd, mint a 10 km magasan repülő 747-est, az ISS-nek legalább 2400*2400 méteresnek kellene lennie.

Ezzel szemben az ISS méretei kb. 70*110 méter.

2012. aug. 6. 15:06
 12/18 anonim válasza:

9-es vagyok.

Ebben igazad van. De gyakran megesik -nem is egyszer láttam úgy-, hogy olyan szögben volt, hogy nagyon fényesen visszaverődött róla a Nap fénye, és sokkal nagyobbnak tűnt, mint egy utasszállító. Persze számtalanszor láttam úgy is, hogy alig lehetett észre venni. Ez függ a Nap (pontosabban a Föld) helyzetétől, és az ISS helyzetétől.

2012. aug. 6. 15:54
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen ez eddig ok amit leírtál,de pont a fejem felett volt és a háromszög alakon 3 fekete pontot is láttam (az alját) .nem olt az annyira magasan,megreszkírozom hogy sokkal alacsonyabban szállt mint a repülőgépek.Nem vagyok fanatikus ,nem is annyira érdekel.De sok ember nem puszta elmebajból kezd ufo-kutatásba,hanem tapasztalt valami megmagyarázhatatlant.Ha nekem is csak mesélték volna röhögök egy nagyot,de így velem együtt apám és húgom látta.Nem alkoholizálunk,nem szívunk :D fene tudja mi volt.
2012. aug. 6. 17:06
 14/18 anonim válasza:
kitudja mi lehet te pontosan melyin közeről látam kb hány méer magason
2012. aug. 7. 22:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Szabad szemmel az ISS-t pontszerűnek látod, egy repülőt viszont soha. Akkor sem lehet nagyobbnak látni a repülőnél, ha bármilyen fényes. Te bizonyára csak a repülőgép helyzetjelző lámpáinál láttad nagyobbnak. Jól sejtem?
2012. aug. 7. 23:28
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem érdekel annyira leírtam előzőleg,hogy apám honvédségnél dolgozott,ismeri a repülőket,de ő sem tudja mi volt.Nem rég nyugdíjazták,ezért katonai kísérletre,vagy alami másra gondoltam.2000 méter lehetett,fényes volt teljesen és mellé fényeket adott ki ahogy mondtam.
2012. aug. 8. 09:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Csak a repülőgépek adnak ki villogó fényeket.És ha még 3szög alakja is volt,akkor az egészen biztos hogy repülőgép volt.

Az lett volna izgalmas ha nem 3 szög alakú és nem villog,továbbá ugrik az égen( azaz bődületes távolságokat tesz meg a másodperc töredéke alatt.

A műhold megint csak lassú és nem villog.

2012. aug. 10. 22:51
 18/18 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy villogott?Fényes,és színek kavalkáda volt.De túltettem magam ezen.A fényelzést ezekre a színekre gondoltam,tuti nem repülő,hiszek apám tapastalatában,vagyis nem ismert,valami titkos dolog...
2012. aug. 10. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!