Mit láthattam? (a többi lennt)
Figyelt kérdés
Szereltem kinnt a biciklimet,faterommal a péntek esti Kárpátia és Tankcsapda koncertünket tartottuk (a szomszédok örömére).Egyszer húgom meglátott egy gyorsan közlekedő ismeretlen repülő tárgyat.Nem is repült annyira magasan,háromszög alakja volt és a fényjelzései eltértek a megszokott repülőgépekétől.Sötétedéskor történt.Kiültem aztán a kertbe és elkezdtem elemezgetni a többi repülőgépet,hát arra jutottam hogy 2.5-3x gyorsabb lehetett ez az izé.Pest felé tartott,szerintem egy eddigi szkeptikust érvekkel meggyőzött ez a dolog.Mármint szerintem UFO volt,és tudom hogy ez is azt jelenti hogy azonosítatlan repülő tárgy,de értitek hogy gondolom...földönkívüli...de győzzetek meg h katonai kísérlet2012. aug. 3. 22:52
1/18 anonim válasza:
hát nagyon remélem hogy nem az ami... most így hogy fogok elaludi... üdv pestről.. :O
2/18 A kérdező kommentje:
Nem kell betojni,biztos Orbán Bácsi komája..mentek ellini a maradék pénzt (hitelbe isznak) xD
2012. aug. 3. 23:28
3/18 A kérdező kommentje:
Amúgy be tojtam én is,eddig semmitől nem félő gyerek berezelt.Rosszul érintett,főleg hogy ezek a mocskos senki maják is riogatnak,na de nyugoVóra térek,ha reggelre 2 p*csöm lesz majd szólok.
2012. aug. 3. 23:30
4/18 anonim válasza:
Elmondom neked hogy én is láttam, itt a fővárosban.Rögtön hívtam is a párom hogy nézze meg ő is, ő azt állította hogy repülő volt, de szerintem nem.Gyorsabban ment mint a repülők és a fénye is más volt.A repiknek rendesen látni a lámpájukat, ez meg csak világított.
5/18 anonim válasza:
Nekem egyébként nincs ötletem sem hogy mi lehetett.Az alakját azt nem láttam mert már teljesen sötét volt mikor megláttam.Hullócsillag sem lehetett, mert túl egyenletesen ment.Valami katonai bizbasz?
6/18 anonim válasza:
Egy kib.szott veréb volt, csőrében zseblámpával... komolyan, ennyire unatkoztok?
7/18 A kérdező kommentje:
Nem unatkoztam,mert biciklit szereltem.Mondom szkeptikus vagyok/voltam.Apám honvédségnél dolgozott sokáig,ismeri a repülőgépeket,és ha ő azt mondja hogy nem tudja mi volt én hiszek neki.Sokan állnak ehhez így hogy egy veréb,eddig én is betrollkodtam ilyen kérdések láttán.De amikor a fejed fölött látod,akkor kicsit változik az álláspontod..Eddig geny*ztam mindenkivel,aki ilyet említett a környezetemben,a sablon dumák pl. tuti beszítál,berúgtál megint azért láttad.Hát el lehet mindenkinek gondolkozni ezen,hogy nem vagyunk egyedül,agy drága a benzin és orbán ilyennel jár Tescoba.
2012. aug. 4. 10:21
8/18 A kérdező kommentje:
*beszívtál *vagy rossz a v betűm bocsi
2012. aug. 4. 10:35
9/18 anonim válasza:
Valószínű, hogy a Nemzetközi Űrállomást (ISS) láttad. Az felszokott gyakran tűnni este felé az égbolton, elég gyorsan elmegy fölöttünk általában, és nagyobbnak is látszik, mint egy repülő. A leírtak alapján azt láthattad. Nem kell mindent földönkívüli jelenséget fogni. :)
10/18 anonim válasza:
ami közelebb van nagyobbnak is látszik és gyorsabbnak is. De a fényre nem tudok magyarázatot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!