Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit láthattam? (a többi lennt)

Mit láthattam? (a többi lennt)

Figyelt kérdés
Szereltem kinnt a biciklimet,faterommal a péntek esti Kárpátia és Tankcsapda koncertünket tartottuk (a szomszédok örömére).Egyszer húgom meglátott egy gyorsan közlekedő ismeretlen repülő tárgyat.Nem is repült annyira magasan,háromszög alakja volt és a fényjelzései eltértek a megszokott repülőgépekétől.Sötétedéskor történt.Kiültem aztán a kertbe és elkezdtem elemezgetni a többi repülőgépet,hát arra jutottam hogy 2.5-3x gyorsabb lehetett ez az izé.Pest felé tartott,szerintem egy eddigi szkeptikust érvekkel meggyőzött ez a dolog.Mármint szerintem UFO volt,és tudom hogy ez is azt jelenti hogy azonosítatlan repülő tárgy,de értitek hogy gondolom...földönkívüli...de győzzetek meg h katonai kísérlet

2012. aug. 3. 22:52
1 2
 1/18 anonim válasza:
hát nagyon remélem hogy nem az ami... most így hogy fogok elaludi... üdv pestről.. :O
2012. aug. 3. 23:22
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem kell betojni,biztos Orbán Bácsi komája..mentek ellini a maradék pénzt (hitelbe isznak) xD
2012. aug. 3. 23:28
 3/18 A kérdező kommentje:
Amúgy be tojtam én is,eddig semmitől nem félő gyerek berezelt.Rosszul érintett,főleg hogy ezek a mocskos senki maják is riogatnak,na de nyugoVóra térek,ha reggelre 2 p*csöm lesz majd szólok.
2012. aug. 3. 23:30
 4/18 anonim ***** válasza:
Elmondom neked hogy én is láttam, itt a fővárosban.Rögtön hívtam is a párom hogy nézze meg ő is, ő azt állította hogy repülő volt, de szerintem nem.Gyorsabban ment mint a repülők és a fénye is más volt.A repiknek rendesen látni a lámpájukat, ez meg csak világított.
2012. aug. 4. 00:14
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekem egyébként nincs ötletem sem hogy mi lehetett.Az alakját azt nem láttam mert már teljesen sötét volt mikor megláttam.Hullócsillag sem lehetett, mert túl egyenletesen ment.Valami katonai bizbasz?
2012. aug. 4. 00:18
 6/18 anonim ***** válasza:
26%
Egy kib.szott veréb volt, csőrében zseblámpával... komolyan, ennyire unatkoztok?
2012. aug. 4. 01:44
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem unatkoztam,mert biciklit szereltem.Mondom szkeptikus vagyok/voltam.Apám honvédségnél dolgozott sokáig,ismeri a repülőgépeket,és ha ő azt mondja hogy nem tudja mi volt én hiszek neki.Sokan állnak ehhez így hogy egy veréb,eddig én is betrollkodtam ilyen kérdések láttán.De amikor a fejed fölött látod,akkor kicsit változik az álláspontod..Eddig geny*ztam mindenkivel,aki ilyet említett a környezetemben,a sablon dumák pl. tuti beszítál,berúgtál megint azért láttad.Hát el lehet mindenkinek gondolkozni ezen,hogy nem vagyunk egyedül,agy drága a benzin és orbán ilyennel jár Tescoba.
2012. aug. 4. 10:21
 8/18 A kérdező kommentje:
*beszívtál *vagy rossz a v betűm bocsi
2012. aug. 4. 10:35
 9/18 anonim válasza:
Valószínű, hogy a Nemzetközi Űrállomást (ISS) láttad. Az felszokott gyakran tűnni este felé az égbolton, elég gyorsan elmegy fölöttünk általában, és nagyobbnak is látszik, mint egy repülő. A leírtak alapján azt láthattad. Nem kell mindent földönkívüli jelenséget fogni. :)
2012. aug. 6. 13:51
 10/18 anonim válasza:
ami közelebb van nagyobbnak is látszik és gyorsabbnak is. De a fényre nem tudok magyarázatot adni.
2012. aug. 6. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!