Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Én stréber vagyok?

Én stréber vagyok?

Figyelt kérdés
Ha:mindig ötösöket kapok(de azért már volt 3-asom s 4-esem is),hát nem nevezném nyalizásnak,csak egyszerűen jóba vagyok a tanárokkal,hát azért nem köpök be nagyon senkit sem(csak néha.
2012. júl. 30. 18:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"Idegen szavak gyűjteménye: stréber

minden áron érvényesülni akaró, törtető személy

Eredete: német"

Hát, ez nekem egyáltalán nem egy szimpatikus embert takar.

2012. júl. 30. 19:49
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Annak örülj, hogy jó jegyeid vannak, és az sem rosz, hogy jóban vagy a tanárokkal, én is jóban voltam velük (mert miért ne lennék amúgy?). Beküpni meg nem kell senkit, csak akit igen (én simán megmondtam az osztályfőnöknek régen, hogy bizony matekon nem lehet figyelni ez meg az állatinak sem nevezhető viselkedése miatt), de leinkább hagyni kell a fenébe az emberek nagyját.
2012. júl. 30. 20:01
 13/23 anonim ***** válasza:
Jót nevettem, köszi:D
2012. júl. 30. 20:36
 14/23 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy csak néha köpök be valakit, hogy , azért én se szoktam Mr. árulkodós lenn,de azért én is néha beköpök valakit.
2012. júl. 31. 08:11
 15/23 anonim ***** válasza:
De, mit köpsz be?? Mit árulkodsz?? Miről? Kiről? Írj már erről konkrétan!!
2012. júl. 31. 08:48
 16/23 anonim ***** válasza:
A beköpés így is-úgy is undorító dolog. Sajnálom, hogy nem olyan általános iskolába/gimnáziumba jársz, ahol ez még csak fel sem merül.
2012. júl. 31. 09:24
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

A beköpés mindenképpen undorító dolog, én életemben egyszer köptem be valakiket, asszem 10 éves voltam, és az egyik barátnőmmel megláttuk, hogy a "nagylányok" (akikre nagyon felnéztünk) kiszöktek cigizni. Hát, iszonyú nagy csalódás volt, ők voltak a példaképeink, a dohányzást viszont nagyon elítéltük. Beköptük őket dühből a felügyelő tanárnak. Két perc múlva iszonyatosan megbántuk mindketten, és legszívesebben visszaszívtuk volna az egészet.

Ma már 27 éves vagyok, és ez akárhányszor eszembe jut, szégyellni kezdem magam, és még mindig nagyon sajnálom. Életemben nem voltam árulkodós, és azóta sem értem, hogy az akkor honnan jött... Gonoszság volt, nincs mentség.

Egyszer fordult elő, se előtte, se utána. Szánom-bánom így is.

De, ahogy te kijelented, hogy "néha beköpsz" embereket - bár fogalmazni nem igen tudsz, mert még kérdésre sem derül ki, hogy pontosan mire is célzol ezzel -, egész egyszerűen undorító!! Pont olyan undorító, mint, amit mi csináltunk kiskorunkban, de mi legalább egy percig sem voltunk rá büszkék, és nem "néha" fordult elő, hanem csak egyszer. Ez nem mentség, de tény.

2012. júl. 31. 09:34
 18/23 anonim ***** válasza:
Még mindig nem tudjuk, hogy kit köp be és miért a kérdező!!
2012. júl. 31. 09:44
 19/23 anonim válasza:
örülj nekiad, hogy jó jegyeket kapsz. jó egyetemre mehetsz és diplomás tanult, ember lehetsz. az, hogy beköpsz másokat azt felejtsd el. egyszer még megjárhatod, meg is verhetnek ezért. a tanárokkal meg ne legyél annyira jóban mert ők se bírják az olyanokat akik állandóan rajtuk lógnak.
2012. aug. 1. 15:16
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha olyan suliba járnál, ahol a beköpésért, tanárral való haverkodásért verés jár, akkor szimplán csak jó tanuló lennél :)
2012. aug. 3. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!