Most akkor stréber lennék?
Vannak az osztáklyunkban emberek akik tényleg stéreberek: mindenre mindig tanulnak, minden tanárnál benyalják magukat stb. Énis jó tanuló vagyok simán lefelelek 4es ha csak átnézem óra előtt az anyagot akkor is meg a többikek sem gondolják úgy h stréber lennék. Mégis valahogy ez aggaszt engem, zavar belül ha valaki jobb matekdogát ír nálam pl, meg a nyelvtan tzm 4es lett és igaz h a saját nagy hülyeségem miatt lett az. Szóval utáljára akkor voltam ilyen szarul am rájöttem h évvégén már nem leszek dicséretes irodalomból mert 4es lett a tzm. De pl a fizikából vagy bioszból 4est írok az nem zavar annyira. Lehet h csak azért van mert a nyelvtant az irodalmat meg a matekot szeretem a legjobban?
Bocs ha kicsit keszekuszás!:D
13/L
Komolyan nem értem mi ez a stréberezés.
Kit nevezünk strébernek? Azt, aki tanul és jó jegyeket kap?
Hát álljon már meg a menet. Mióta szégyen tanulni???
Hát pont az a jó, ha az ember normálisan tanul, hogy vigye vmire az életben, és ne legyen sík hülye.
Miért lett ez mostanában ciki?
Szerintem az a ciki, ha vki szarik az egészre, és arra büszke, hogy még helyesen írni sem tud.
erről csak annyit, hogy engem anno 9.-ben, 10.-ben piszkáltak a többiek, hogy mekkora stréber vagyok, hogy 5-ös lettem kémiából és biológiából (föciből és fizikából 4, a föcin kívül ezeket a tárgyakat 1 évig tanultuk, a föcit 2 évig), most meg van két potya ötösöm a felvételire, míg nekik azon kell rágódniuk, hogy a kettesek közül melyiket válasszák vitt osztályzatként, erről ennyit...
viszont amit valamelyik válaszoló írt, hogy a "stréber" osztálytársai hogy megszívták egyetemen, ilyen nálunk is volt, csak általánosban, de az ilyet nem is strébernek nevezném, hanem nem is tudom minek, minden esetre undorító
4-es kaptam anno matekból 8. végén, mert nem kedvelt, pedig jó tanuló voltam akkor is, a felül említett "stréberek", pedig mindenből ötöst, mert hát mégis csak ők a kiskedvencek, most, középiskolában, ott bukdácsolnak, én megtartottam az átlagomat, sőt javítottam is rajta
Szegény kérdező kislány még amiatt mentegetőzik, hogy tanul... :D
Ha ennyire izgat, hogy stréber vagy-e menj inkább és szexelj meg drogozz, az menő.
Te tényleg csak maximalista vagy, ami jó, de azért lazíts. :) Persze mondom ezt én... aki szintén kiakadt, mert az irodalom témazárója négyes lett, és oda a dicsérete. Szóval egy cipőben járunk. :D De csak azért lett négyes, mert iszonyatos meleg volt, akkor jött be az a bizonyos 33 fok, és én elég meleg ruhában is voltam. :D Rám mondták is már, hogy stréber vagyok, csak azért, mert jók a jegyeim (pedig nem is annyira, kb. 4,4-es az átlagom), de én tudom magamról, hogy nem vagyok az: havonta úgy fél órát szoktam tanulni, nem nyalok egy tanárnak sem. A töri tanárunkkal szoktam ritkán külön beszélgetni, mert imádom a történelmet, jó vagyok belőle, így mindenféle versenyre küld, és őt magát is imádom, annyira bölcs és okos! :) Nem csak a törit tanítja nekünk, hanem ha odafigyel valaki órán, akkor rájön, hogy nála megtanulhatunk merni gondolkodni. Ajj, példaképem. :D
Száz szónak is egy a vége... :$ Nincs veled semmi gond! :)
Én is maximalista vagyok... mindent tökéletere akarok
ezért én is kicsit zizi vagyok a többiekhez képest;
és ne érts félre, csak így fejezem ki magam!! :D
13/L
A stréberség az igazából hogy: -Minden órára mindent kívülről megtanulsz, imádod az órákat.
-Nyalizol a tanárnak, meghívod vacsizni meg ilyenek.
-Külön tanárokhoz jársz.
-Gáz ruhákba öltözöl, mert csak a tanulás érdekel.
Nálunk van egy ilyen fiú. SZÖRNYŰ!!!
TE BIZTOS NEM VAGY AZ. SZUSSZANJ EGGYET!! NE PARÁZZ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!