Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Stréber lennék, ha munkaidőben...

Stréber lennék, ha munkaidőben csak a melóval foglakoznék?

Figyelt kérdés
Van egy kollegám, aki szinte minden héten behoz apró-cseprő maszek melókat, hogy segítsek neki szkennelni, nagyítani, stb, ilyen 10 perces-fél órás munkák, de rendszeresen. Én meg az a típus vagyok, hogy munkaidőben csak a benti melóval szeretek foglalkozni, eszembe nem jutna mással foglalkozni, otthoni dolgaimat behozni. Csak hát nem tudok nemet mondani úgy, félek hogy megsértődne. De szerintem állati bunkóság amit csinál és a köszönömön kívül nem is ad érte semmit. Amikor én kértem, hogy a benti munkámban segítsen, éppen nem ért rá általában. Mi lenne a helyes teendő részemről? Egyáltalán más szokott mással foglalkozni munkaidőben? Én féltem az állásomat őszintén.
2010. máj. 6. 08:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
szard le a gyereket
2010. máj. 6. 08:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg hogy nem érsz rá és kész.

Ha meg neki annyira fontos akkor bent marad 10perccel tovább és megcsinálja vagy ebédidőben.

Én is szoktam néha behozni dolgokat, de vagy reggel jövök be korábban(mint most, vagy ebédidőben, vagy munka után csinálom meg, ha van más dolgom is).

2010. máj. 6. 08:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Megmondani neki, hogy nincs időd az ő otthoni dolgaival foglalkozni, mert fontosabb dologd is van és egyelőre nem ő adja a fizud. Szerintem inkább megéri pár napig fasírtban lenni, mint egyszer lebukni és elveszíteni az állásod.
2010. máj. 6. 08:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy megmondod neki, hogy most megmutatod, hogy is kell ezeket a dolgokat csinálni, és akkor legközelebb meg tudja ő maga is csinálni egyedül, mert neked sok melód van.
2010. máj. 6. 09:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csináld azt, hogy elvégzed neki ezeket csip-csup dolgokat, de legközelebb te is kérj tőle szívességeket. és jelezd is felé, hogy ez nem úgy megy ám, hogy te itt "ingyen" segédkezel neki. vagy ha nem vársz cserébe semmit, akkor egyszerűen mondd meg neki, hogy nem érsz rá ezzel fglalkozni, megbocsásson és pont.
2010. máj. 6. 09:33
 6/10 anonim válasza:
72%

vazz ha nem teljesítményre kapnám a fizut égésznap szetwowoznam az agyam.

Amúgy kinek milyen munkahelye van abból kell profitálnia a magánéletben is...autószerelő fékslagot,irodai alkalmazott nyomtatófestéket lop...

Kelet európai mentalitás...aki nem ezt teszi az vagy csak hazudik hogy magát fényezze vagy csak simán beszari.

2010. máj. 6. 10:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

gép előtt melozok napi 12 órát...recepció,pár számlán,meg telefonokon kivül nincs sok dolgom

igy benti telefonrol telefonálok,fénymásolom a dolaimat,nyomtatom magamnak és páromnak is,netezek...

"amig csak fizetgetnek,addig csak dolgozgatok"

2010. máj. 6. 11:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, azt hiszem én a "beszari" kategória vagyok, vagy csak így neveltek... :(
2010. máj. 6. 12:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, szerintem nagyon kicsinyes dolog a nyomtatófestéket lopni az irodából.

Az még oké, hogy néha nyomtatok, fénymásolok valamit.

Legközelebb mi jön?

Ellopom a wc-ből a villanykörtét meg a vécépapírt, vagy hazaviszem a szemetest.

Lehet valaki szegény, de azért minimális önbecsülése legyen már az embernek.

Ha egésznap wowozna valaki, akkor valószínűleg nem sokáig maradna ott.

2010. máj. 6. 15:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb ötlet, ha mondod, hogy nincs időd, de megmutatod neki, hogy kell.
2010. máj. 6. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!