Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most akkor stréber lennék?

Most akkor stréber lennék?

Figyelt kérdés

Vannak az osztáklyunkban emberek akik tényleg stéreberek: mindenre mindig tanulnak, minden tanárnál benyalják magukat stb. Énis jó tanuló vagyok simán lefelelek 4es ha csak átnézem óra előtt az anyagot akkor is meg a többikek sem gondolják úgy h stréber lennék. Mégis valahogy ez aggaszt engem, zavar belül ha valaki jobb matekdogát ír nálam pl, meg a nyelvtan tzm 4es lett és igaz h a saját nagy hülyeségem miatt lett az. Szóval utáljára akkor voltam ilyen szarul am rájöttem h évvégén már nem leszek dicséretes irodalomból mert 4es lett a tzm. De pl a fizikából vagy bioszból 4est írok az nem zavar annyira. Lehet h csak azért van mert a nyelvtant az irodalmat meg a matekot szeretem a legjobban?

Bocs ha kicsit keszekuszás!:D

13/L

2012. febr. 24. 18:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
az, hogy ki mibe öltözik, nem a tanulás határozza, hanem a pénztárca, és ha nem tudja magának megengedni a márkás ruhákat emiatt, és emiatt még ki is nézitek, akkor mélyen magadba nézhetnél és elgondolkodhatnál az életedről
2013. jan. 14. 21:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Nyugi! Nem vagy stréber. Egyébként aki strèber az csak egy beosztott lesz, mert folyton azt csinálja, amit mondanak neki.
2014. júl. 16. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!