Szerintetek melyik a jobb? Az okos stréber, vagy a buta p*csa?
Ha nem zavar, akkor mért tetted fel a kérdést? :-)
Tehát mégis csak zavar egy kicsit, nem? :-)
Szerintem a legjobb az arany középutat belőni, de ha neked ez a megszokott, akkor legyen szíves elfogadni téged olyannak, amilyen vagy!
Üdv!
az osztálytársad azért izgatják a te dolgaid, azért szekál, mert irigy. Ő is ilyen szeretne lenni, de lefojtja magában (különféle okok miatt, pl. úgy érzi nem trendi stb). Ez egy tipikus helyzet: az idegesít a másikban ami az én "árnyék személyiségemben" (lefojtva) van.Ha ez részletesebben érdekel, és az ön- és világmegismerés is érdekel, akkor ajánlom ezt a nagyon jó könyvet, itt olvashatsz erről (is):
én nem vagyok stréber, de okos vagyok :)
de inkább stréber, mint hülye plázacica
Engem is folyton szekáltak, hogy stréber vagyok, pusztán azért, mert tudtam az anyagot. Most nem azért, de ki nem sz*rja le? Ez még nem bűn szerintem.
De teljesen mindegy, melyik a "jobb", nincs is ilyen. Ahogy a legjobban érzed magad, számodra az a legjobb.
Inkább legyél stréber mint,olyan aki nem tanul.
Legalább vinni fogod valamibe az életbe.
Ő meg ott fog remegni hogy miből fizesse ki a számláját.
Te meg lazán fizeted a saját költségeidet,akkor eszmél
ez a ember hogy milyen jó lett volna akkor strébernek lenni.
Ha nem zavarna, nem tetted volna fel a kérdést.
Egyik sem jobb a másiknál. Az egyiknek ilyen a személyisége, a másiknak olyan. Hogy hozzád melyik áll közelebb, te tudod. De egyik sem elítélendő, nem aberráns viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!