Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hisztek a földönkívüliekben,...

Hisztek a földönkívüliekben, ha igen, akkor találkoztatok már velük?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 08:13
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
2009. júl. 17. 11:45
 32/37 anonim ***** válasza:
79%
Én hinni nem hiszek, azt a templomban kell.Tudom hogy vannak, csak az a kérés hogy hol.Még nem találkoztam sajnos egyel sem, de egyszer láttam egy úrhajó(?) műhold(?) -at 2 méteres közelségből, a fejem felett repült el, ami lehetséges hogy egy idegen technológia által épített szerkezet volt.
2009. júl. 18. 19:27
 33/37 A kérdező kommentje:
Most már hamarosan mindanyiotoknak rá kell jönötök, h nem vagyunk egyedül, és soha nem is voltunk, már az idök kezdete otta közötünk élnek, bolygokról-bolygókra mennek, akkár fénysebeségel, de akkár csilagkapukon keresztül!! a gibraltári szorosnál, ki birna nyitni csilag kapukat, és már látak ott ufot!!
2009. júl. 18. 20:18
 34/37 Salx Narval ***** válasza:
88%
Kedves kérdező mi a jó francból kellene rájönnünk, hogy idegen lények járkálnak közöttünk. Hát sok vizet nem zavart a jelenlétük, ha itt vannak már ősidők óta. A tudomány sorra megcáfolja, az összes általatok összehordott agyszüleményt. Tudod nem az a gond, hogy megvitatunk ismeretlen dolgokat és új magyarázatokat keresünk. Vagy esetleg más más oldalról közelítünk meg egy, még senki által nem ismert, nem bizonyított dolgot az emberiség és a világegyetem kialakulásáról, más értelmes lények létezéséről. Hanem az, hogy ti látjátok, beszélgettek velük, elrabolnak benneteket, ufók repkednek a fejetek fölött és még egy kupac kavicsban is az idegeneket vélitek felfedezni. Na ettől már csak a táltosok, boszorkányok és a szellemidézők durvábbak. Beszélgessünk a témáról mert érdekes, de ne próbáljátok elhitetni épeszű emberekkel, hogy itt járkálnak köztünk, mert innentől komolytalanná válik az egész téma.
2009. júl. 19. 05:24
 35/37 anonim ***** válasza:
83%
Te tipikusan a való életből elvágyódó fantáziáló vagy. Abban szerintem mindnyájan megegyeztünk már, hogy nagyon kicsi a valószínűsége, hogy egyedül lennénk egy ekkora univerzumban. Lehet hogy pont a szomszéd naprendszerben is van élet. De!!!! Csakhogy rögtön megcáfoljak valamit, szinte tuti hogy szén alapú élet van mindenhol, mert a szilícium nem képes létrehozni végtelen hosszúságú láncokat és a kémiai kötések is gyengébbek benne (ugyanis nagyobb atom lévén távolabb vannak a vegyérték elektronok az atommagtól, remélem ennyire jól művelt azért vagy, ha ilyen magabiztosan állítasz dolgokat). Az életnek a szén éri meg. Amúgy gondolj bele! Az emlősök kifejlődése a hüllőkből zajlott le kb. a leggyorsabban, viszont a prokariótákból majdnem 1 millárd év alatt lettek nyamvadt eukarióták!! A Föld pedig elég speciális: pont jó távolságra van a naptól, van légköre ( például a Marsé "megszökött", pedig akár lehetne is élet rajta). Szóval igenis élet szempontjából a mi kis bolygónknak legalábbis középfejlettnek lennie kell. Valószínűleg, ahol élet van ott nagyrészt nálunk primitívebb lények vannak, ha csak belegondolsz abba mennyi véletlen kellett ahhoz, hogy a földön az egysejtűekből szövetes élőlények legyenek, hogy a szárazföld lakható legyen, stb. Ez több milliárd év! De persze a mi bolygónk a legszarabb, mindenhol máshol fluorizált metafizikai lények terpeszkednek, mi emberek (eleve ezt a tudatos lény központúságot nem értem, ha esetleg a devonban meglátogattak volna minket az ufók, csupa halat találtak volna itt) pedig elfelejtettünk lélektől lélekig kommunikálni a léleg pedig ugye a szívizmunkban található? Kérlek, csak olvass el néhány középiskolai tankönyvet figyelmesen!!!!!! Egy csomó dologra értelmes választ kapsz, amit most a fantáziáddal töltessz ki. És ha máshol jobb is és metafizikus lények is élnek, te akkor is csak ember vagy és inkább próbáld elfogadni a dolgokat és valahogy boldognak lenni, mint alacsonyrendű fajnak tartani minket. Amúgy meg én csak halkan megjegyzem, hogy én inkább hinnék tankönyveknek, lexikonoknak és a tudománynak, mint egy arany laci nevű embernek, aki szerint Jézus a táltoskirály. http://www.youtube.com/watch?v=V5aK_cYPcow ez egy vicces videó, ne akard így végezni!!!!
2009. aug. 6. 22:43
 36/37 anonim ***** válasza:
79%
Én úgy vélem, lehet, hogy léteznek, de nem hiszem ,hogy a földre járkálnak embereket elrabolni meg ilyesmi...
2009. aug. 6. 23:01
 37/37 anonim válasza:
32%

huhh hát én igenis meg nem is hiszek bennük:)

az biztos h nem wagyunk egyedül az uniwerzumba..de nem hiszem h figyelnének wagy wmi ilyesmi...am wan egy ismim akit állítólag "elwittek" és h megwizsgálták azt 5 nappal később találták meg és mondták neki h hol woltál 5 napja keresünk?!erre mondta h ő nem tudja ő csak aludt nem tudta h lehet ez...

2009. okt. 30. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!