Hisztek a földönkívüliekben, ha igen, akkor találkoztatok már velük?
igen. egyszer voltak itt a földön.
tesztelték az embereket, de megbuktak, mert pénzéhesnek bizonyultak és ezért örökre elzártak minek a világegyetemben.
Tekintve a galaxisok és bolygók számát, matematikailag valószínű, hogy még közel tízmillió(!) bolygón van élet.
Tehát a földönkívüliek léteznek. Csak nem tudjuk, hogy milyen technikával, milyen fejlettséggel, milyen "életalapokkal". Az, hogy jártak már a Földön, az több, mint valószínűtlen. Igaz ezt sem cáfolni sem hitelt érdemlően bizonyítani nem lehet, hiszen csak "kétes" bizonyítékok, "találgatások" vannak.
Hinni abban lehet ami nem látható nem "kézzelfogható".
Igen kapcsolatban vagyok velük, annak ellenére hogy dilisnek néznek most sokan. Állandóan itt vannak, nem kell látogatniuk minket. Mélyedjetek magatokba mit éreztek? Tegyetek fel kérdéseket nekik, hamarosan megjön a válasz onnan ahonnan nem is gondoltátok volna. :)
Abban totálisan biztos vagyok, hogy nem csak a földön létezik élet. Viszont abban is biztos vagyok, hogy minket még nem látogattak meg, és hogy a közeljövőben ez nem is fog bekövetkezni.
S a világegyetem méreteit véve alapul, nem hiszem, hogy az elkövetkező pár évtizedben bármilyen életjelet találnánk bárhol.
Biztos vannak valahol, de nem hiszem, hogy azok akik ilyen élményekről számolnak be, valóban találkoztak velük!
Gondoljatok már bele! Biztos azért utaznak akár több ezer fényévet, hogy magányos öregasszonyokat és futóbolondokat vizsgáljanak! Nem a tudósok vagy politikai vezetők érdeklik őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!