Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hisztek a földönkívüliekben,...

Hisztek a földönkívüliekben, ha igen, akkor találkoztatok már velük?

Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 08:13
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

huhh... ez a honlap...

egy cikket elolvastam: hogyan avatkoztak be az ufók az emberiség életébe... hát lég különös: leszólja a tudományt, az evolúciót, hiányolja a bizonyítékokat, aztán felvezet egy olyan hajmeresztő elméletet egy árva tudományos bizonyíték nélkül.. érdekes...

egyébként annyira érdekesnek találom, hogy az emberek a földönkívülieket nagyon emberszerűnek képzelik el 2 szem, orr, száj,..stb. elég kicsi a valószínűsége ilyen hasonlóságoknak... inkább csak a képzelet szüleményei

2009. júl. 14. 18:06
 12/37 A kérdező kommentje:

nem, nem mindegyik ember szerü a töbsékük nem az!! Olvasátok aban a cikben azt, h találkozások!!

És meg figyelés alat tartnak az idők kezdte óta, gépekel, olyan kicsikel, h az emberi szem nem láthatja, de aki találkzik velük, anak ki törlik az emlékezetéből, mintha mi sem történ volna!!!

2009. júl. 14. 22:11
 13/37 anonim ***** válasza:
29%

Hát persze.. persze.. Úgy van, jól mondod..

*Tereljétek el az OP figyelmét, amíg megragadom a nyugtatólövedékes puskát és tárcsázom az elmegyógyintézetet.

2009. júl. 15. 02:56
 14/37 anonim ***** válasza:
83%
Biztos vagyok benne, hogy léteznek...csak az ember lehet annyira egoista, hogy azt hiszi, egy egész világegyetem csak az ő kedvéért létezik, azért van többmilliárd naprendszer bolygókkal meg holdakkal együtt, hogy csak ezen a hangyányi bolygón legyen élet.... hülyeség...biztos, hogy vannak máshol is, de ahogy egy előttem szóló is írta, nem tudhatunk róluk biztosan semmit, azt sem, hogy mennyire fejlettek és azt sem, hogy milyen az életformájuk...de annyi mindent próbálnak eltakarni a szemünk elől a világ vezetői, honnan tudhatjuk, hogy nem igazak e a halott ufonautákon végzett kísérletekről szóló hírek vagy nem e vették már fel valahogy a kapcsolatot egy másik civilizációval...nem tudhatjuk, semmit sem tudhatunk, mert tudatlanságban tartanak minket
2009. júl. 15. 14:31
 15/37 A kérdező kommentje:

azt olvastam, h 1950-60-as években az amerikai hadseregel 56 földönkívüli faj lépet szövecségbe!!

De van 1 faj azért jötek, h figyelmeztesék az emberiséget a 2012-es katasztrofális világvégére!!

2009. júl. 15. 14:44
 16/37 anonim ***** válasza:
29%
hát azért az ilyen híreszteléseknek nem szabad bedőlni....ezért írtam inkább a mágikus "nem tudhatjuk" kifejezést....
2009. júl. 15. 15:59
 17/37 A kérdező kommentje:

hát nem,de majd ki derül 2012 december 22-én!

egyébként ezt a maják is meg jósólták 5000 ével ezelöt, h ez lesz 2012-ben!!

2009. júl. 15. 18:14
 18/37 anonim ***** válasza:
84%

Idegenek léteznek,ez nem kétséges, de,hogy úgy

járnak-kelnek csak,itt nap mint nap az kizárt. Sok-sok civilizáció lehet oda kint,egymástól elszigetelve. Jelenlegi fizikai ismereteink szerint az utazás túl sok ideig tart,az anyagnak,vagy tömegnek nem lehetséges a fény sebességével haladni,csak a töredékével tudnak . Miután a szomszédos(!) csillagig 500.000 évig utazna a mai űrhajónk (4 évig tart a fénynek) nem valószínű hogy csak úgy járkálnak itt.(A fizika rájuk is vonatkozik..)

Azt nem lehet kizárni,hogy sosem jártak itt idegenek vagy eszközeik a föld 5 milliárd éve alatt,talán van is itt valahol mélyen a földben/tengerben egy leszállt;lezuhant;sérült műholdjuk,repülőjük./Mint mondjuk nekünk a Marson ott van már több műholdunk,de hol lesz az már 1-2-100 millió év múlva/. 2 műholdunk elhagyta már a naprendszerünket..van neki még 499.970 éve hogy elérje a szomszédos csillagot,bolygóival együtt.

2009. júl. 15. 21:00
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
A Maja nép semmit sem jósolt meg. 2012-ben csak az időszámításkezdődik újra, ami MINDEN 5000 évben megtörténik. Nem a világvége jön(ne), csak kidobják/nák a régi naptárakat és újakat készíten(én)ek.
2009. júl. 15. 21:03
 20/37 A kérdező kommentje:
a végzet koponyájában van ez meg josólva!!
2009. júl. 15. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!