Van két négyes az év végi bizimben. Ez nagyon gáz?
Eléggé szánalmas, ha ezt komolyan kérdezed...
Te is nagyon jól tudod, hogy - amennyiben a többi 5-ös, és tényleg nem egyes, ahogy előttem írták :P - ez egy nagyon jó eredmény.
Vagy csak azért írtál, hogy mindenki megdicsérjen?
Akkor örülj: gratulálok!
Nos, igazat adok az előttem lévő hozzászólónak!
Amúgy meg nálunk itt Erdélyben meg a négyes az bukójegynek számít. Hirtelen elfelejtettem, hogy ott másképpen van az osztályozás. :))
Lehetett volna talán ötös is, ha nem ide irkálsz ilyen nagyon értelmes kérdéseket.
Őszintén mondom, fel nem tudom fogni, hogy minek tesztek fel ilyen kérdéseket könyörgöm?!
Nincsenek barátaid, akikkel ezt megbeszéld?
Nem, nem gáz...ez már egy egész butélia.
Minden viszonyítás kérdése. És nem mindenki ugyanolyan jó képességű. A szülők dolga, hogy kihozzák a gyerekükből a maximumot (ez persze nem azt jelenti, hogy túlhajtják, és nem hagynak időt a gyerek hobbijaira, barátaira).
Ha a szüleid úgy ítélik meg, hogy többre vagy képes, akkor a 2 négyes az "gáz". De ha elkezdesz lazítani, és számodra 2 négyes már nem gáz, akkor egy idő után lehet, hogy 3 négyes se lesz gáz, aztán egyszer csak eljutsz oda, hogy ha jobb vagy az átlagnál azzal már megelégszel, vagy ha majdnem átlagos vagy, azzal már megelégszel.
Szóval döntsd el te: képes lettél volna jobb eredményre? Ha igen, akkor "gáz" a két négyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!