Kb.2 hónappal ezelőtt volt a tv ben egy adás a teremtés vagy evolúcióról, ez valamelyik tudományos csatornán volt. Kellene egy link erről a videóról?
Ez elég zavaros... abiotikus evolúció? Ilyen nincs. Vagy te értettél félre valamit, vagy összemosódott benned pár kifejezés (természetesen "fejlődés" értelemben szokás használni ezt a kifejezést, de az nem ugyanaz, mint a biológiai értelemben vett evolúciós modell). Ez inkább csillagászati felfedezések, asztrofizika. Hogy ki mesélhette, nem tudom, nagy ember és "elektromos rokkant székben ülve mesélni a felfedezéseit", az lehet Hawking professzor, bár elég merész egy műsor lehetett, tekintve, hogy ő csak beszédszimulátorral tud kommunikálni. Sajnos nem láttam, így nem is tudom, mire gondolhatsz. Semmi más nem rémlik?
(Felteszem, ha TV-ben adták le, nem sok linket kapsz az adásról, talán az YT-n egy angol verzió fent van, de erősen kérdéses az is.)
Szerintem erre gondolhattál: Curiosity - Hawking - Van-e teremtő?
Köszi a felvilágosítást, de a címére emlékszem az ez volt.
Tehát akkor lennie kell ilyennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!