Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Forralással lehet csökkenteni...

Forralással lehet csökkenteni az ivóvíz klórtartalmát?

Figyelt kérdés
Vagy éppen növekszik a koncentráció a forralás közben távozó vízgőzök miatt?
2012. ápr. 14. 21:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Forralással csökkenthető a mennyisége gyakorlatilag teljesen kiűzhető, mivel a gázok! oldhatósága csökken a hőmérséklet emelésével, sósav ilyen körülmények között nem fog képződni számottevő mennyiségben, nem létezik, hogy annyi klórt tartalmazzon az ivóvíz. Számomra az is hihetetlen amikor azt lehet hallani, hogy köhögnek az ivóvíz klórtartalmától az emberek, szerintem ők még nem éreztek igazán klórszagot :)
2012. ápr. 15. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!