Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha éjszakára, lefekvés előtt...

Ha éjszakára, lefekvés előtt beviszek a szobába egy pohár vizet, reggelre olyan furcsa mellékíze lesz. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 14. 11:26
1 2
 1/16 anonim válasza:
Beposhad…
2012. ápr. 14. 11:39
 2/16 A kérdező kommentje:
Ilyen hamar?
2012. ápr. 14. 17:43
 3/16 anonim ***** válasza:
csapvíz, ásványvíz, szódavíz?
2012. ápr. 15. 11:09
 4/16 A kérdező kommentje:
Csapvíz. De amikor 1x-2x a nagyszobában aludtam, ott nem lett ilyen.
2012. ápr. 15. 11:39
 5/16 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg a te jelenléted poshasztja be. Aludj a nagyszobában, míg a víz a te szobádban van; vagy aludj a saját szobádban, és a vizet vidd ki a nagyszobába. Remélhetőleg úgy nem fog beposhadni.
2012. ápr. 15. 13:41
 6/16 A kérdező kommentje:
Haha, csakhogy épp azért viszem be, hogy ha éjszaka megszomjazom, akkor felkelés nélkül tudjak inni. Érted a logikát! :D De azért köszi a tanácsot, jót nevettem. :D
2012. ápr. 15. 16:23
 7/16 anonim ***** válasza:

:)

Esetleg próbáld meg üvegben, vagy műanyag flakonban. Mondjuk egy 2 vagy 3 decis üdítős vagy ásványvizes flakont ne dobj ki használat után, hanem nevezd ki vizesflakonnak. Rácsavarod a kupakot, és nem fogja tudni, hogy be kell poshadnia.

2012. ápr. 15. 16:56
 8/16 anonim válasza:
Ekkora problémát basszus, őszintén sajnállak, furcsa íze van a víznek.
2012. jún. 29. 21:17
 9/16 A kérdező kommentje:

Hát, ha szerinted ez piti probléma, akkor inkább irigyelhetsz sajnálat helyett, hogy ez a legnagyobb gondom. Milyen jó nekem, bibibííí! XD

Mellesleg megjegyezném, hogy a furcsa ízt nem mint problémát említettem, hanem mint jelenséget, aminek az okára lennék kíváncsi. :) Tudod, az a sokat emlegetett szövegértés... ;)

De hogy te mitől lehetsz ilyen savanyú, az már egy másik topicba tartozik. XDD

2012. jún. 30. 09:27
 10/16 anonim válasza:
Nem vagyok savanyú, és azt, hogy ez probléma, átvitt értelemben értettem, miszerint nincs nagyobb gondon mint ilyeneket írkálni, szövegértésből egyébként jó vagyok, csak itt nem érdekel.
2012. júl. 4. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!