Ha éjszakára, lefekvés előtt beviszek a szobába egy pohár vizet, reggelre olyan furcsa mellékíze lesz. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 11:26
11/16 A kérdező kommentje:
Figyi, annak, hogy más ízt érzek reggel, több oka lehet, pl bizonyos biológiai folyamatok játszódnak le a vízben, elszaporodik benne valami baktérium, de az is lehet, hogy az ember ízérzékelése más reggel, amikor a nyáltermelés is másképp működik kicsit, mint napközben. Most ez lehet, hogy mind hülyeség, de csak néhány példát írtam, ami kapásból eszembe jutott, én nem tudom, hogy mi lehet az oka, ezért tettem fel a kérdést, és nem véletlenül raktam a tudomány rovatba. Erre jössz te, és gunyorosan beszólsz. Akármit mondasz is, ezt teljesen alaptalannak és igazságtalannak tartom. És mégegyszer mondom, nem problémáról van szó, hanem egy normális kérdésről, és ez a fórum pont erre hivatott, ha nem tűnt volna még fel. Ennyi.
2012. júl. 10. 18:51
12/16 anonim válasza:
hát egyrész elszáll belőle mind a klór, aztán lehet hogy neked az "alap" víz-íz úgy rögzült be hogy a kicsit klóros és azért érzed másnak... ami más még hogy a szádban is van változás reggelre, nem csak a pohár vízben... :)
13/16 anonim válasza:
Igyál pálinkát az mindig büdös!
14/16 anonim válasza:
Ekkora ökörséget.. nem száll el belőle a klór. Ne szólj hozzá, ha nem értesz hozzá, illetőleg biggyeszd mögé, hogy ez csak egy tipp részedről.
15/16 anonim válasza:
Lehet hogy alvajáró vagy és megiszod majd belepisálsz és amikor csorog megszomjazol majd egy pár perc mulva felkelsz és megiszod!!!
Jah lehet az is hogy lefekvés előtt a Discovery Chanel-en nézed az ultimate survivert és a tudatalattid belebrunyál nehogy meghalj szomjan :)
16/16 A kérdező kommentje:
Igen, utolsó, ez a legvalószínűbb. Köszi, hogy megosztottad a feltevésedet! :D
Azt hiszem, ha intelligens válaszokat szeretnék kapni, akkor több sikerrel járok, ha a "szépség, divat" kategóriában érdeklődöm. :DDD (Azért a normális hozzászólóknak köszi, nekik ment a zöld kéz.) :)
2012. júl. 11. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!