Ha a földönkívüliek tényleg léteznek, és jártak már a földön, miért bújnak el előlünk? Elképzelhető, hogy régen háborúztak a földön űrből jövő lények?
kedves Kim. Az univerzum mindössze 6.000 éves. +- 1-2 év. a spektrumanalizáció, nem jó módszer. ha érdekel, küldök anyagokat. az univerzum korát, csillagok korát nem lehet műszerekkel mérni. jobb ha Istenre hagyatkozunk ebben a kérdésben.
a tudomány és a hit akkor fér meg 1más mellett, ha nem mondanak ellent egymásnak. ha ellentmondás van, az emberi tudomány (ti. okoskodás) téved. ami ellentmond Isten igéjének, az v téved, v szándékosan hazudik.
az igazság nem toleráns. nem tűri a hazugságot. ez nem
bigottság, hanem ragaszkodás az igazsághoz.
kérdező: azokat a lényeket a mennyben látta. angyalok lehettek.
nincs az anyagi világban az emberen kívül más értelmes lény. hacsak ideiglenesen vmely célból 1 szellemi lény (angyal) meg nem testesül. (küldetése van)
az ufó misztériumot bukott anygalok csinálják, őket az írás a hazugság szellemeinek, megtévesztés lelkeinek nevezi. nem véletlenül.
"Alaje üzenete": ő azt írta ,Jézus és ő is egy célért küzd,csak ő máshogy próbál segíteni.
"Viszont ha még mi magunk, vagy egy mennyből való angyal hirdetne is nektek evangéliumot azonkívül, amit mi hirdetünk, átkozott legyen!" Gal.1:8
az ige egyértelmű. bárki más mást mond mint Jézus, az félrevezetés lelke.
mi szükség van "más" segítőre? Jézus nem elég? Ő gyenge? Segítőre van szüksége a megváltásban? :) :)
Alaje, egyértelműen a sátán oldalán álló szellem lehet.
Ha a te ősöd nem járkált volna itt a neandervölgyi formájában 200-250 ezer évvel ezelőtt, akkor nem tudnál itt irogatni a számítógép előtt, mert nem is léteznél...
6000 év nem elég az evolúciós változásokra, jah hogy nincs is evolúció szerinted....:-/
Mivel a régi embereknek nem volt logikus magyarázatuk a természeti jelenségekre és a világ keletkezésére ezért fordultak a vallásokhoz és a mítoszokhoz, hihetetlen, hogy vki szó szerint érti a Bibliát a XXI. században.
Ez az idézet a Bibliából van:" Óriások éltek akkor a földön (és később is), amikor az Isten fiai az emberek lányaival összeházasodtak, és ezek gyermekeket szültek nekik; ezek a régi idők híres hősei." A Vízözönös részből.
A Biblia tele van mítikus lényekkel angyalokkal, óriásokkal, szóval azok létezhetnek csak az idegenek nem :/ Én megértem a vallásosságot, de mire jó ez a strucc-politika, ez nem a középkor, a "tanúk" jól átmoshatták az agyad, nah ezért kerülöm én őket...
Látom úgyse jutunk közös nevezőre, mivel a te világképed egészen más, mint az átlagemberé, talán a hasonló érdeklődésüek megértenek, de ez az ufo topik ;)
szóval ne csodálkozz, ha nekem ez az egész ilyen fura, azért köszönöm válaszaid, jó rádöbbeni, hogy mennyire különböző emberek vannak! Szép estét, Kym
nem vagyok tanú. soha nem is voltam, és nem is leszek. tévtanításban hisznek. több ízben beszélgettem már velük.
ha érdekel, küldök érdekes olvasnivalókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!