Ha a földönkívüliek tényleg léteznek, és jártak már a földön, miért bújnak el előlünk? Elképzelhető, hogy régen háborúztak a földön űrből jövő lények?
Figyelt kérdés
Ha a földönkívüliek tényleg léteznek,és jártak már a földön,miért bújnak el előlünk? miért nem látjuk ,minden nap az égen el suhanni őket, esetleg elképzelhető,hogy régen háborúztak a földön űrből jövő lények? lehetnek ennek nyomai? régészek találtak már olyan eszközöket,amiről ,nem tudták mik lehetnek?2012. ápr. 12. 22:24
101/176 A kérdező kommentje:
Már csak azért se pontoztalak! Nehogy rám kend!
2013. okt. 19. 15:35
102/176 A kérdező kommentje:
Ne sértődj meg,ha kérhetem,de ez Tény! Nem ismerjük még a világunkat,de saját magunkat se! Hogy értenénk meg a világot,míg magunkat nem ismerjük meg?
2013. okt. 19. 15:39
103/176 anonim válasza:
kinyilatkoztatás...
Isten kinyilatkoztatta magát.
104/176 anonim válasza:
már megint.... a 16% azt jelenti, h NEM TETSZIK amit írok, fogjátok már végre fel. nem azt jelenti, h nem igaz, v h tévedés.
a % csak tetszésindex !!!!!!!!!!
105/176 anonim válasza:
Személyes kapcsod lehet Istennel, ha akarod, de nekem nagyon úgy tűnik, h nem akarod.
106/176 A kérdező kommentje:
Tudod, nem először érzem a segítségét,és mindig érzem,ha valami nagy baj van,hogy segít nekem! Nem kérem,hogy jelenjen meg,mégis tudom,hogy van!
2013. okt. 19. 15:47
107/176 A kérdező kommentje:
Neked sikerült?
2013. okt. 19. 15:48
108/176 A kérdező kommentje:
Hol történt ez az eset? Bennünk? ,vagy megszemélyesült,egy alakban? Érthetően fogalmazd kérlek,amit írsz,nem nagyon értem,hogy értetted ezt. Én elfogadtam,hogy nem láthatom szemtől szemben,mert Energia! Ha te láttad,írd le!
2013. okt. 19. 15:52
109/176 A kérdező kommentje:
Én örülnék neki.
2013. okt. 19. 15:53
110/176 A kérdező kommentje:
Én sosem támadok ok nélkül,de nem értem miért ragaszkodsz,és támadsz le ezekkel a szavakkal? Miért ragaszkodsz, egy Könyv történetéhez,amiről,csak annyit tudsz,amennyit,akarnak,hogy tudj?
2013. okt. 19. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!