Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha a földönkívüliek tényleg...

Ha a földönkívüliek tényleg léteznek, és jártak már a földön, miért bújnak el előlünk? Elképzelhető, hogy régen háborúztak a földön űrből jövő lények?

Figyelt kérdés
Ha a földönkívüliek tényleg léteznek,és jártak már a földön,miért bújnak el előlünk? miért nem látjuk ,minden nap az égen el suhanni őket, esetleg elképzelhető,hogy régen háborúztak a földön űrből jövő lények? lehetnek ennek nyomai? régészek találtak már olyan eszközöket,amiről ,nem tudták mik lehetnek?

#tudomány #UFO #ésszerű magyarázatok?
2012. ápr. 12. 22:24
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/176 A kérdező kommentje:

Az univerzum,végtelen,de van egy határ,amíg az anyagi világ létezik,majd jön az antianyag zóna,majd jön az energia zóna,és kitudja még milyen új ,eddig a naprendszerben,nem létező anyag,létezhet még,Milliárd x Milliárd fényévekre?

Az életnek,a DNS kialakulásának,van egy érdekes "részlete",ami rejtély! Evolúció?..Vagy idegen civilizáció létrehozott egyedei volnánk?...Avagy, a DNS kialakulása,Messzi világban történt? Nem tudjuk! Annyit,viszont,tudunk, hogy,van élet,más bolygókon! Egyetlen egy, FŐ bizonyíték létezik rá! A FŰ! És nem az, amivel barom kodtok ,és szívják egyesek,hanem,az igazi,zöld,közismert fű! Egy Meteorit hozta magával,a Magjait! Bizonyították be tudósok!,üdv...

2013. okt. 15. 01:26
 92/176 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

"mihez képest, valós,a valóság?... "

na látod ez az. ha Istenről nem akarsz tudomást venni, ide jutsz. a biztos bizonytalanba, és a relativizmus sehova sem vezető zsákutcájába.

lehet ez is, az is, amaz is, egyik se, vagy akár mind is. ez a nagy baromság. az IGAZSÁG megismerhető!!!! és nem relatív.

ez nem fájdalmas, hanem csodálatos. annak fáj aki nem akarja.

2013. okt. 15. 07:50
 93/176 A kérdező kommentje:

Utóbbi válaszadónak üzenném! Én Hiszek Istenben!,de Nem vallásosan,rákényszerítve, egy régi hazugságnak, hanem a valóságot veszem alapul,és ami megtörténhet,a megfoghatatlan valóság,mert ez létezik! A gondolat, az pontosan ilyen! A történelemről,meg ne essék szó,a fele hazugságba burkolódzik,meg titkolódzásokba! Ami a Bibliát illeti,évek múltán átírták,és hiányosak is a lapjai,vannak olyan oldalak ,amelyek hiányoznak belőle,vajon szándékosan? De ki tenne ilyesmit? A lényegre akarok kilyukadni! Istenünk,egy hatalmas energia LÉNY! Mindenható! És ez TÉNY! Jól mondom? Itt kezdődik az egész! Senki se látta,én se,de tudom,hogy van! A Hit Zavaros is lehet,ha valaki valamit hazudik,és elhiszik! De egy erő kell legyen,ami mindent létrehozott,ebben a végtelenségbe nyúló univerzumban! És élet van ezen a Bolygón! tények támasztják alá,hogy vannak más bolygókon is élet nyomai,csak kevés információnk áll rendelkezésünkre,mivel az embernek haladnia kell,előre,hogy még több mindenre fényt derítsen! Isten ,miért alkotta volna,csak a földet élettelire? Hogy magányosan érezzük magunkat? Pontosan ezért,adott nekünk eszet,hogy használjuk,például,találkozhassunk sokkal fejlettebb lényekkel,majdan szembenézzünk a ténnyel,hogy közös,a cél!

Hívőknek üzenem,hogy jogosan hisznek,csak nem mindegy,hogyan! A nem hívőknek üzenném,hogy,legalább Gondolkodjanak,mielőtt elítélik más,és vagy,a hívők véleményét! Remélem érthetően fogalmaztam! Szeretet Békesség,együtt működés,ezt kéne kialakítani, alapszinten,az emberek között! Csak így haladhatunk tovább.

2013. okt. 19. 01:25
 94/176 A kérdező kommentje:
Ha kérhetem,Mindenki nézzen előbb magába, gondolkodjon el azon,az élet miről szól, és aztán mondjon véleményt! Mindenki mást fog mondani,mert másként fogjuk fel a dolgokat! Különbözünk,és mindenben! Ez a természetes része az életnek,ezt kell valamilyen módon egy szintre helyezni,hogy könnyebb legyen a tényt felfogni,hogy az élőlényeknek is mind, egy Közös céljuk van! A Harmónia,Szeretet,(felebaráti is akár) kialakítása,és új dolgok, pozitív gondolatok létrehozása!
2013. okt. 19. 01:32
 95/176 A kérdező kommentje:
A valóság két értelmű is lehet! A valóság,az is lehet,amit te megélsz,de a valóság lehet az is,ami éppen történik,de még az agy nem észleli ("időben") persze ez a fogalom,csak az emberre vall,mivel az idő valójában nem létezik!Csak az ember mérésre használja,hogy fogalma legyen,a valóság feldolgozásához, valamihez viszonyítania kell! Az órán kívül,mivel lehet mérni az időt? A napokkal?,évszakok váltakozásával? ,Na de ha, valaki űrhajóban,az űrben van? Ott hogy mérnéd az időt,óra nélkül? Nem tudnád mihez viszonyítani,talán kitalálod,hogy idő,a távolság,egyik helyről, a másik helyre,az tény,de mégis mit fejez ki valaminek a távolságát? az időt? A.-ból -B.-ba? Vagy a teret,ami megszámlálhatatlan,végtelen? Elég érdekes ugye? És egy távolság,az nem idő,hanem egy tér része,melyet,felcserélnek az anyagok,hely váltakoztatással, vándorlással. Magyarul Helyet cserélnek a térben! ,De mivel a Lég üres űr, Légüres tér rész,így az az érdekes,vajon hogy lett ott üresedés!?!? Vagy talán minden üres volt, valamikor? És egy ismeretlen energia van a Légüres térben? Mi szorítja ki a lég üres teret? ,és az a másik kérdés,vajon mi volt benne,ebben az üres térrészben!?!? Nos? Elgondolkodtató volt,amit írtam? Mert ezek Tények,hogy vannak! (Az én Mottóm!) :."Gondolkodj Ember, Gondolkodj! Azért vagy Ember,hogy Gondolkodj!" Remélem, a lényeg Megmaradt bennetek!
2013. okt. 19. 01:53
 96/176 anonim ***** válasza:

Mikor, hol, kik és miért, hogyan írták át a bibliát?

bizonyítékot kérek ha lehet. (ez 1 téveszme)

2013. okt. 19. 08:25
 97/176 anonim ***** válasza:

kedves kérdező, sajnos neked sem ízlik az Igazság.

Isten személyes lény, nem energia.

2013. okt. 19. 08:27
 98/176 A kérdező kommentje:
Akkor fogj vele kezet,vagy mutasd be nekem személyesen,vagy egyszerűen,hagyd,hogy hidjek benne,mint egy mindenható energia lényben,aki megfoghatatlan!
2013. okt. 19. 15:27
 99/176 A kérdező kommentje:
Aki azt írja,bizonyítékot írjak,annak azt írom,hogy akik át írták,nem fogják bevallani,és ami elveszett,talán az volna a valódi,elég logikus,ha bele gondolsz,nézz utána,és rá fogsz jönni,saját magad,ne gondold,ha valaki hazudik,majd neked be fogja vallani...Lásd a világot...mi folyik a világban világszerte? Hazugságok, össze vissza áll a világ,lásd... pénz probléma, káosz,az ember tönkre teszi -e világot,egymás ellen fordulnak,vagy fordítják őket, és ez nem normális dolog! Valaki csak csinált valamit,hogy ez így alakult ki, nem gondolod?
2013. okt. 19. 15:33
 100/176 A kérdező kommentje:
16 %-os Hasznos válasz adóktól, sokkal több nem is telik ki... Gondolhattam volna
2013. okt. 19. 15:34
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!