Ha a földönkívüliek tényleg léteznek, és jártak már a földön, miért bújnak el előlünk? Elképzelhető, hogy régen háborúztak a földön űrből jövő lények?
a bűn az egész emberiségre átterjedt. minden nap, mindnyájan vétkezünk. nincs 1 bűntelen sem. a büntetés tehát jogos. amúgy az ősöktől a bűnre való hajlamot örököljük.
Isten az embernek és az emberért alkotta az univerzumot (az eget és a földet) ezért (is) kizárt h legyenek más bolygón élőlények. ráadásul tudtunkra adta a csillagok szerepét is. (nem lakóhelyek!!!)
mivel minden miértünk van, de bűnösök lettünk, a cél a megváltásunk. ebbe az "idegenek" akik amúgy sincsenek, nem is férnének bele.
ezt olvasd el.
"A megbocsájtás,azt jelenti,nem ölhet meg nála lejjebb valót,mert nem elég fejlett,ahhoz,hogy az ő szintjén legyen (nincs egyenlő rangúság(TUDÁS)) alapjaiban mindenki egyenlő,de az erővel rendelkezés felelősséggel jár! Ezért is írtam ezt,mert a szeretetet aki képviseli,az nem mutatja példának a büntetést,ami a bosszún alapul,vagyis, nem büntethet meg senkit,mert senki nem tett semmi olyat ami, ellene szólt volna. Aki buta az attól még lehet szeretett teljes,de azért még a butaságból ered a bűn! :) (A nem tudásból,a hozzá nem értésből alapul :)
Meg magyaráznád kérlek, mi az, ha tévedés?"
először is emberi ésszel gondolkodsz Istenről, ami nem jó, mert végtelenül felette áll értelmünknek. Ő a teremtő, bármit megtehet. a tudás nem egyenlő a ranggal. az igazsága büntet, nem a szeretete! a bűn a törvények tudatos, szándékos áthágása, és nem a tudtalanság, hozzá nem értés.
Aquer, a vallásoság szép dolog, de ...
ne mond, hogy csillagok csak díszletek a mi örömünkre, mert ezer évvel azelőtt még azt gondolták az emberek!
A csillagok izzó hatalmas gázgömbök, akárcsak a mi Napunk körülöttük számtalan bolygóval, és nem a Föld az Univerzum középpontja, csupán egy "porfészek" egy galaxis szélén a sok millárd galaxis közül, persze attól számuknra még értékes és ez az otthonunk, de kozmikus mértékkel számolva csak egy a sok közül.
Én találkoztam már más lényekkel, akik nem emberek voltak, lehet régen őket nevezték angyaloknak talán...
Remélem nem bántottalak meg érzéseidben, különben én is hiszek Istenben, csak máshogy képzelem el mint mások.
De ez a szép, a sokszínűség, ha mindenki egyforma lenne, nagyon unalmas világban élnénk.
A fórumkérdésre válasz: nem bújnak el, rengeteg vadászpilóta láttot már ismeretlen objektumot, nézz utána! Szép napot, Kym
kedves kérdező, 1 megdöbbentő dolgot mondok neked: az igazság megszólít! az igazság keres téged! miért? hogyan? úgy, hogy Jézus az igaság: "én vagyok az út, az igazság és az élet, senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam."
az igazság mindenkit keres, de kérdés, ki fogadja el, és be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!