Valaki könyörgöm, mondja meg, mik voltak azok a fénylő pontok tegnap a parlament felett, mert kezdek beleőrülni a tudatlanságba?
Tegnap éjjel rengeteg csillagszerű izé keringett az épület felett, és nem hiszem el, hogy senkinek nem szúrt szemet rajtam kívül.
Valami tudományos magyarázatot szeretnék kapni erre a kérdésemre, ugyanis az ezotéria részben - nem szeretnék senkit sem kibeszélni - csak fajankók válaszolgattak, és nem lettem tőlük okosabb.
A KÉRDÉSEM KOMOLY.
Nem vicc!
Ímhol az egyszerű válasz egy egyszerű kérdésre :D
Az éjszaka sosem üres, csak a városi ember már elfelejtette :)
Tudod Sir Butcher, hogy én, és te (meg egy páran még :D) elfogadjuk ezt a magyarázatot. Mert úgy is van.
Csakhogy "ide a rozsdás bökőt", hogy nem marad "ennyiben". Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy ez a magyarázat nem elégíti ki a titkokra szomjas ezotéria, és összeesküvés hívők tömegeit. Figyeld csak meg a következő válaszokat. Lesz közte... :DDD
dellfil
Ja, igazad van... Sajnos :(
Komolyan, évente ki kéne hajtani egy rakat embert a természetbe, és megismertetni őket az éjszakával :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!